Czarodziejka
Fanka BB :)
oj Dzola no wiesz jak jestUsmialam sie Agata z Ciebie dzisiaj![]()
a z tym Twoim M i kupowaniem testów co mc ..![]()
wymiatasz!!!!
nie znosze stresu związanego z ciążą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oj Dzola no wiesz jak jestUsmialam sie Agata z Ciebie dzisiaj![]()
a z tym Twoim M i kupowaniem testów co mc ..![]()
wymiatasz!!!!

gdybysmy sie zabezpieczali to nie bylo by stresu...
;-)hej Dziewczynki. Tęskno mi się już zrobiło za Wami. Dawno mnie tu nie było, dokładnie odkąd test ciążowy wyszedł mi negatywny, niby zrobiłam go za wcześnie ale i tak dwa dni poźniej dostałam @. Trochę się zasmuciłam, ale..... tym razem się udało, i to chyba fuksem
Poprzednio owulacja 15 dnia a serducha 12 rano i nic, a teraz myślałam, że też nic nie będzie bo serducha 11 wieczorem ale owulka się przesunęła na 14 dc, i wczoraj zrobiłam test. Niedowierzałam, bo jakoś małą miałam nadzieje, aż tu dwie kreski, powtórzyłam zaraz test, ponownie to samo i dziś równieżWedług starań, wychodzi chyba że będzie dziewczynka ale teraz nic tylko czekać na rozwój sytuacji. Tak więc we wtorek idę do gin i zobaczymy czy wszystko w porządku.
A wczoraj na dodatek coś mnie upierniczyło w nogę przy sianiei cholernie mi spuchła, nie mogę normalnie spać ani siedzieć, swędzi jak jasny pieron. Może zejdzie wnet
![]()