reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
losiczka- mam dwoch synkow i warsztat juz zamkniety.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

...jesli jednak bym zaliczyla wpadke na bank byla by cora...czuje to przez skore, wlosy i paznokcie...:-D:-D:-D:-D:-D zupelnie jak po zazyciu Belissy hehhee

losiczka no prawdopodobnie u mnie corka jest
ale tego nie wiem do konca
dziewczyny i czarodziejka mi wciskaja ze corka
w poniedzialek mam usg wiec sie dowiem
ale z calego serca wierze ze cora i nie mysle inaczej
o ciazy mowie ona
moi chlopcy tez twierdza ze tam jest Hania
i to od samego poczatku
wiec inaczej byc nie moze

czarodziejka no super by bylo jak by ta coreczka u ciebie wyszla
mimo ze nie chcesz wiecej dzieci i czujesz sie spelniona
to napewno bylabys najszczesliwasza na kuli
a wiesz jak ty co miesiac czujesz ze w ciazy jestes
to napewno jesli nie jestes to niedlugo bedziesz

reklama
czarodziejka no super by bylo jak by ta coreczka u ciebie
wyszla
mimo ze nie chcesz wiecej dzieci i czujesz sie spelniona
to napewno
bylabys najszczesliwasza na kuli
a wiesz jak ty co miesiac czujesz ze w ciazy
jestes
to napewno jesli nie jestes to niedlugo bedziesz

o jesooo Beatko nie pisz mi ze niedlugo bede, ja naprawde nie chce....stad moj stres na sama mysl ze mogla bym byc....
co do corki...nawet gdyby ktos zapewnil mnie ze trzecia bede miala corcie- sama z sebie bym sie nie zdecydowala....
dla mnie to juz bez roznicy.,bo czy to bedzie corka czy trzeci syn...tak samo trzeba wychowac, poswiecic czas, karmic, przewijac itp a to nie jest najprostrze!!!!!!!!
Rozumiem jesli ktos tak bardzo marzy i pragnie miec corcie badz synka...ja juz takich marzen nie mam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry