reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anagrzymiś wg.tych książek poleconych przez Czarodziejkę to przytulanie w Owu i 1 dzien po Owu to na chlopaka. Dwa dni po Owu to jest ryzykowne bo bardziej jest szansa na dziewczynkę. Tłumacza to tak że po owu środowisko pochwy sie zmienia znowu na kwaśne a wtedy przeżyją tylko plemniczki silniejsze(czyli te dziewczynkowe). Zreszta była tam podana metoda kobiet Afrykańskich na dziewczynkę czyli O+12 dni. Zauważyły one że ze stosunku takiego przeważnie rodzą się córki. Jak do tego doszło że przed okresem w ogóle dochodzi do zapłodnienia to nie wyjaśniono. Może niektórzy mężczyźni mają takie silne plemniki a kobiety owu np. 6 dnia-różnie to bywa.

reklama
ewelin moja siostra ma corek z przed @
sama nie wie jak to sie stalo
bo przeciez bylo dawno po O

czarodziejka a zabezpieczaliscie sie ?
kurcze ale by bylo co?
juz nic nie pisze :no:

czarodziejka a zabezpieczaliscie sie ?
kurcze ale by bylo
co?
juz nic nie pisze
no.gif
gdybysmy sie zabezpieczali to nie bylo by stresu...

spoko narazie nie ma co panikowac:))))
mam jeszcze tydzien
moja siostra to sie ze mnie smieje bo ona z mezem w ogole sie nie zabezpiecza...no chyba ze owulka ....to wtedy a tak to na luza....i maja syna i corke....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja jestem bardziej spieta w tym temacie...moze dlatego ze dzieci wiecej miec nie chce....

Ostatnia edycja:
czarodziejka a to zmienia kolej rzeczy
myslalam ze jak nie chcesz wiecej dzieci to sie zabezpieczasz
to rzeczywiscie masz stresa
tym bardziej ze pisalas ze teraz chcesz poszalec a nie znow w dzieci sie bawic
no to czekam z niecierpliwoscia na twoj wynik
a mialas juz podobna sytuacje?

Beatko- podobne sytuacje mam co miesiac ...moj maz juz sluchac nie moze.....mowi do mnie tak:
bzykamy sie a ty juz jestes w ciazy.....nie bzykamy sie i tez jestes....takze to nie nowosc :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Czarodziejka u mnie jak wkoncu zafasolkuje lekarka powie ze dziewczynka to ja chyba wysmieje tyle mi nawciskali curek a mam samych chlopakow ale wszystkim pragnacym curki zycze spelnienia marzenia z calego serca:-)

Do góry