Czarodziejka
Fanka BB :)
oj Dzola no wiesz jak jestUsmialam sie Agata z Ciebie dzisiaj![]()
a z tym Twoim M i kupowaniem testów co mc ..![]()
wymiatasz!!!!
nie znosze stresu związanego z ciążą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj Dzola no wiesz jak jestUsmialam sie Agata z Ciebie dzisiaj![]()
a z tym Twoim M i kupowaniem testów co mc ..![]()
wymiatasz!!!!
gdybysmy sie zabezpieczali to nie bylo by stresu...
hej Dziewczynki. Tęskno mi się już zrobiło za Wami. Dawno mnie tu nie było, dokładnie odkąd test ciążowy wyszedł mi negatywny, niby zrobiłam go za wcześnie ale i tak dwa dni poźniej dostałam @. Trochę się zasmuciłam, ale..... tym razem się udało, i to chyba fuksem
Poprzednio owulacja 15 dnia a serducha 12 rano i nic, a teraz myślałam, że też nic nie będzie bo serducha 11 wieczorem ale owulka się przesunęła na 14 dc, i wczoraj zrobiłam test. Niedowierzałam, bo jakoś małą miałam nadzieje, aż tu dwie kreski, powtórzyłam zaraz test, ponownie to samo i dziś równieżWedług starań, wychodzi chyba że będzie dziewczynka ale teraz nic tylko czekać na rozwój sytuacji. Tak więc we wtorek idę do gin i zobaczymy czy wszystko w porządku.
A wczoraj na dodatek coś mnie upierniczyło w nogę przy sianiei cholernie mi spuchła, nie mogę normalnie spać ani siedzieć, swędzi jak jasny pieron. Może zejdzie wnet
![]()