reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Usmialam sie Agata z Ciebie dzisiaj
laugh.gif

a z tym Twoim M i kupowaniem testów co mc ..
laugh.gif

wymiatasz!!!!
oj Dzola no wiesz jak jest:)))))))
nie znosze stresu związanego z ciążą:sorry2:

reklama
hej Dziewczynki. Tęskno mi się już zrobiło za Wami. Dawno mnie tu nie było, dokładnie odkąd test ciążowy wyszedł mi negatywny, niby zrobiłam go za wcześnie ale i tak dwa dni poźniej dostałam @. Trochę się zasmuciłam, ale..... tym razem się udało, i to chyba fuksem;)
Poprzednio owulacja 15 dnia a serducha 12 rano i nic, a teraz myślałam, że też nic nie będzie bo serducha 11 wieczorem ale owulka się przesunęła na 14 dc, i wczoraj zrobiłam test. Niedowierzałam, bo jakoś małą miałam nadzieje, aż tu dwie kreski, powtórzyłam zaraz test, ponownie to samo i dziś również;) Według starań, wychodzi chyba że będzie dziewczynka ale teraz nic tylko czekać na rozwój sytuacji. Tak więc we wtorek idę do gin i zobaczymy czy wszystko w porządku.
A wczoraj na dodatek coś mnie upierniczyło w nogę przy sianie;) i cholernie mi spuchła, nie mogę normalnie spać ani siedzieć, swędzi jak jasny pieron. Może zejdzie wnet;)

Pozdrawiam wszystkich i nowych gości również;)

Asiuniak- zatem GRATULUJE jako pierwsza!!!!!
i łapki zaciskam zeby faktycznie byla to malutka dziewczynka:-):-):-):-):-):-):-):-)
Pisz kiedy tylko mozesz i zagladaj do nas:)))))

gdybysmy sie zabezpieczali to nie bylo by stresu...

Będzie i tak co jest Ci pisane :tak:;-)

hej Dziewczynki. Tęskno mi się już zrobiło za Wami. Dawno mnie tu nie było, dokładnie odkąd test ciążowy wyszedł mi negatywny, niby zrobiłam go za wcześnie ale i tak dwa dni poźniej dostałam @. Trochę się zasmuciłam, ale..... tym razem się udało, i to chyba fuksem;)
Poprzednio owulacja 15 dnia a serducha 12 rano i nic, a teraz myślałam, że też nic nie będzie bo serducha 11 wieczorem ale owulka się przesunęła na 14 dc, i wczoraj zrobiłam test. Niedowierzałam, bo jakoś małą miałam nadzieje, aż tu dwie kreski, powtórzyłam zaraz test, ponownie to samo i dziś również;) Według starań, wychodzi chyba że będzie dziewczynka ale teraz nic tylko czekać na rozwój sytuacji. Tak więc we wtorek idę do gin i zobaczymy czy wszystko w porządku.
A wczoraj na dodatek coś mnie upierniczyło w nogę przy sianie;) i cholernie mi spuchła, nie mogę normalnie spać ani siedzieć, swędzi jak jasny pieron. Może zejdzie wnet;)

GRATULUJĘ!!!! Właśnie niedawno o Tobie myślałam...że tak zacichłaś a tu takie dobre wiadomości :-):-):-)
A na to ugryzienie próbowałaś pić wapno?

asiunak no gratuluje super !!!!!!
napewno bedzie coreczka inaczej byc nie moze
trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

zobaczycie ze teraz te nasze ksiezniczki sie posypia
jagienka otworzyla nam rozowe drzwi :tak:

Jagienko- napewno!!!!! co do tego nie mam wątpliwosci:)))))
dzisiaj czuje jak mnie kluje lewy jajnik....kurde bele nie wiem czy to nie torbiel....juz miala m pare razy!!!! jak siusiam czuje i jak cos dzwigam..
tempka 36,8

Ostatnia edycja:
Dzięki Laseczki;) za miłe słowa.
Jagienko tak próbowałam już wapno, na razie nic nie przechodzi, póki co to mi się powiększyło już na 20 cm, i przerzuciło w inne miejsce wyżej, co mnie bardzo zdziwiło. Cholernie swędzi, a drapać nie można, piecze i boli. Ciekawe co to za robal..... mnie tak urządził? Podejrzewam albo pszczołe albo bułgara.
Royanna zdecydowaliśmy z mężem, że na razie zachowamy to dla siebie póki nie widać, nie chcemy robić sensacji i sami się zdążyć nacieszyć. Jakby się wszyscy teraz dowiedzieli to na pewno będą mieli dużo do gadania, typu: Jak Wy sobie poradzicie w tym jednym pokoju, przecież ciasno macie i takie tam, szkoda teraz nerwów;)

reklama
Do góry