reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama - miło było, siostra mojego męża (znaczy się szwagierka) z mężem i córkami była. Dwie starsze tylko na chwilę wpadły pożegnać się z kuzynem, a najmłodsza (5 lat) z Alinką sie pobawiła, więc dziewczynki miałay zajecie, a my mogliśmy spokojnie posiedzieć i pogadać, taki miły czas strasznie szybko leci i niestety nastał koniec,

justyna - dokładnie - luziiiiiik od jutra, trochę będę musiała posprzątać (wyprać pościel, ręczniki, sprzątnąć łazienkę), ale potem jeszcze trochę czasu mi zostanie, bo mój szef jeszcze na wakacjach, więc w pracusie mam jeszcze wolne,

mama - zazdroszczę domku (tu się nazywa to shed), ja nie mam gdzie go postawić, a bardzo nam tego brakuje, bo w domu juz miejsca mało,

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry
U nas też pogoda wczoraj ładna była i bylismy z rodzinka na obiedzie u teściów,miałam okazje debiutoać jako kierowac zupełnie sama bez pomocy mojego teścia.No i powiem Wam że troszke błędów zrobiłam hihi.
Dzisiaj sobie odpoczywam i mam zamiar dzis zrobic prasowanko ciuszków dla synka bo je w końcu poprałam.Teraz z niecerplioscią czekam aż mąż zdemontuje pietrowe łózko by wynieść je na działke a wtedy będę mogła złozyć w końcu łóżeczko ;-)

Dzień dobry w poniedziałkowy poranek,
Miłego i słonecznego dnia wszystkim życzę. Mąż odsypia nockę spędzoną w samochodzie (od nas na lotnisko jest 3,5 godz. w jedna stronę), a ja upajam się ciszą i spokojem - mała ogląda bajki.

Witam i ja

My juz wróciliśmy z kościoła (oczywiście Hania pól mszy spędziła na moich rękach). Teraz zabieram sie za gotowanie zupki. Dzisiaj bedzie zupka z fasolki szparagowej (tej która krzyczy o zerwanie z płotu:-D)
Hania dalej smarka i ja niestety też. Michał już zdrowy. Jutro zaczynamy okres próbny w nowej pracy!!! Trzymajcie kciuki żebym sie spodobała nowej szefowej!!!

Przyjemnego świątecznego dnia!!!

witam się i ja na chwilę :)

dziewczyny -dzieki ..też sie cieszę z tego domku:))))

Ewunia-równiez miłego dnia;)
Katrina -niech mąż odsypia..
Magda-gratki jazdy-a błędów nie popełnia ten kto nic nie robi:))wiec poćwiczysz i bedziesz śmigac aż miło-&&&& :)

Justyna jak tam co tam u Ciebie ???

u nas dzis na obiad ryba i ziemniaki i fasolka szparagowa na masle z bułka tartą :)

smacznej kawki mamuśki moje kochane:))))

Katrina nareszcie masz spokój
Ewunia kciuki zaciśnięte! Czekamy na relacje z pierwszego dnia.
Mama u mnie nic nowego właśnie popijam kawkę potem mamy zamiar zrobić sobie przejażdżkę rowerową.

mama, justyna - mąż odsypia, młodego nie ma...... cisza, spokój.... życ nie umierać!!!! jeszcze tylko, żeby pogoda pozwoliła skorzystać ze spaceru, byłoby cudownie, ale nie można mieć wszystkiego!

reklama
Do góry