Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nie ma go tam na kulinarnym czy juz wczesniej wklejalas? aha...Pawimi -kochana..ten przepis to ten co mi ostatnio wstawiałaś) ten z truskawkami tylko ja zrobiłam teraz z borówkami....
doopek ze mnie, pewnie ze wczesniej wkleilas a nie wczoraj, a ja wczoraj przepisu szukalam jako ostatniego posta 
kary zostaly zniwelowane (tak, o Polsce pisze) calkiem niedawno czy tez wprowadzono kruczki wg. ktorych mozna je spokojnie obejsc, tutaj na forum jest watek o nieszczepiacych matkach i roznych ciekawostkach i przepisach z Polski. Rodzice ktorzy nie szczepia swoich dzieci maja spora wiedze w tym temacie i dziela sie nia z reszta forumowiczow.tak,ja się pytałam pediatry o szczepienia i jest 5tys kary za nieszczepienie dziecka(((((((!!!!!!!
ale powiedziała,że można to obejść-wystarczy ,że do każdego dziecka bedziesz pediatrę wzywała prywatnie i nie zgłosisz dziecka do przychodni.....

bo już powoli zapominam jak wyglądają!!!! Hahahaa