reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

reklama
My dzisiaj zjedliśmy po raz pierwszy mięsko , indyka z ryżem i marchewką z Baby Dream pół dużego słoiczka :) Gluten będę wprowadzała jak mały skończy 5 miesięcy :) Mój też zaakceptował łyżeczkę od pierwszego posiłku i buźkę na posiłek też otwierał od razu :)

hej! u nas też progres niewielki ale zawsze wczoraj ok. 20 g a dzisiaj Zosia zjadła 30 g zupki hi hi ona to w dużych porcjach tylko mleczko z cycusia pochłania:-D
Scarletka wow jaki głodomorek z Bartusia:)

Futrzaczku ja daje po kapieli czyli na kolacje.

no zapomniałam że w sumie wy z butli się karmicie:-) bo rezygnacja z wieczornego cyca nie wchodzi w grę:-D

my na razie mamy opanowaną: marchewkę/marchewkę z ziemniakiem/dynie z ziemniakiem:-)

BTW. jak byliśmy teraz na domku to mały nam przesypiał po 10-12h! szkoda że tak w domu nie potrafi:-)

U nas rybka jest OK, za to potrawka z ziemniakiem i królikiem z H-masakra!!! Odruchy wymiotne i co tam jeszcze!:no::dry:

reklama
Do góry