reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

reklama
Zabcia musze uporzadkowac w garazu rzeczy bo ma tyle ze moj m mnie wyzywa:p:p
a oczywiscie jeszcze kupuje nowe hehehee

takze szybko kupujcie :):):)
jak cos z cena nie pasuje to pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehe chyba że tak =)

Ja dzisiaj wyciągnęłam wszystkie rzeczy jakie kupiłam dla Maluszka spisałam na kartce co mam i w jakich ilościach ... jest już sporo tego a nadal bym kupowała a już nie mam gdzie chować =)

Hej
Ja dziś porobiłam porządki w pościelach i mam do łóżeczka już wszystko.Po dzieciach mi zostały,tak więc tylko brak łóżeczka.
też muszę zrobic sobie listę co jeszcze.Ale początkową wyprawkę ciuchową już mam :tak:
Tylko komodę muszę na dziecięce rzeczy kupic,bo też nie mam miejsca na nie :dry:

Czesc Dziewczyny, cięzkie dni za mną, nie miałam nawet siły pisać. Nie potrafię dzisiaj zasnąć, choć od wczesnej godziny jestem na nogach. Mam nadzieje, że się wszystko zacznie powoli układać w moim życiu i jak już Adaś się pojawi problemy znikną i będziemy szczęśliwi.
Aaa co do mojego synka, to codziennie kopie, wiec jestem spokojna. Zamówiłam mu dzisiaj rożek, jeszcze w tym miesiącu kupimy kocyk i smoczki :) Podobnie jak Żabcia, mam listę i po kolei realizuję. Podobno wszystkie siostry mojej mamy się też zrzucają na wyprawkę, dadzą mi pieniążki, za które chcę kupić łóżeczko.

O rany, jutro zaczynam 24 tydzień :szok: Gdyby nie ten suwak, to bym sie pogubiła tak ten czas leci :shocked2:

reklama
nastazja dokladnie tak jak piszesz,gdyby nie suwaczek to bysmy nie wiedzialy ze tak szybko nam mija ta ciaza:):)
mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po twojej mysli!Trzymaj sie!!!!!

Do góry