ahoj

nie chce mi sie nadrabiac tych wszytskich stron wiec mam nadzieje ze nic waznego mnie nie ominelo !!
dzis mezus nie ma zadnych treningow wiec wieczor spedzamy razem, zaczely sie dni plodne wiec zabieram sie do roboty
Olcia ciesz sie jak najwiecej z tych przygotowan, by nasz slub szykowalismy na odleglosc, wszytsko przez neta i na telefon zalatwialismy, a kosciol zobaczylismy kilak dni przed slubem

poniewaz my z nad morza a zdecydowalismy sie brac slub 1000km dalej w okolicach gdzie ja sie urodzilam i mieszkalam 2 pierwsze lata swojego zycia
slyszalam rozne opinie ile to stresu i problemow ale osobiscie sie z tym nie zgadzam, u nas przygotowania poszly bardzo gladko i przyjemnie, 2 tyg zajelo nam organizowanie sali, kosciola, kapeli fotografa itd a potem tylko wyprawa po suknie i reszta to jzu drobizgi ktore zalatwialismy tydzien przed slubem
jesli moge ci cos doradzic - kupcie sobie takie wielkie chinskie lampiony szczescia ! wieczorem jak juz jest ciemno to sie podpala taka jakby swieczke od spodu, one napelniaja sie cieplym powietrzem i po chwili leca w gore

my sobie wzielismy czerwone serce a gosciom dalismy biale i tak nagle je puscilismy wszyscy razem... rewelka

do dziskazdy wspomina jaki to byl super pomysl i wszyscy sie doskonale bawili puszczajac lampiony a kosztuja grosze, chyba 5zl za sztuke na allegro
Minelarna ja prowadzę pamiętnik! Co prawda nie ma on jakiego konkretnego przeznaczenia. Od tak chcę go mieć na pamiątkę. Wkleiłam tam test ciążowy i wszystkie zdjęcia z Usg tam umieszczam. Ważniejsze badania no i oczywiście wpisuję własne przemyślenia, uczucia i całą masę bzdet

Ja to piszę w zwykłym zeszycie z ładną dziecięcą okładką
DZISIAJ DOSTAŁAM PIERWSZEGO BARDZO DOBRZE WYCZUWALNEGO KOPNIAKA!!!!
gratulacje ! wyobrazam sobie jakie to musi byc niesamowite przezycie

ps. super pomysl z tym pamietnikiem !!
Agnus86 witamy nowa staraczke

jak juz dziewczyny pisaly - nie czekaj z kwasem foliowym, to ci nic nie zaszkodzi a im wczesniej tym lepiej wiec mozesz zaczac brac od razu!
Neciuszka pisalas cos o tarczycy? moge cie zapytac co ci jest? martwie sie ze moge miec cos z tarczyca (mialam kiedys robione USG ale nic nie wykazalo, teraz zamierzam zbadac poziom hormonow tarczycy) wiec zastanawiam sie czy ewentualne problemy z tarczyca utrudniaja zajscie w ciaze?
ok spadam zajac sie moim mezczyzna

))