reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ach.....Szkoda że ja tak daleko...bo z wielką chęcią bym wpadła na to spotkanko....Jak ja wam zazdroszczę.....Polcia byłaby przeszczęsliwa w otpczeniu tak wspaniałych dzieciaczków....najwspanialszych na świecie.....Fajnie że spotkanko udane.....
Asnecja - cieszę się że z dzidzią ok.....
Lena - to wyszalałyście sie na baseniku....
nadika - super że Natanek dobrze już się czuje.....
A ja mam w końcu wolniejszy tydzień.....Jak pomyślę jaki zapieprz miałam ostatnio to mi się słabo robi.....Miałam kilka nie przyjemnych spięć z koleżanką...i wogóle jakaś taka nerwowa atmosfera była że jakoś na nic nie miałam ochoty....Na szczęście Polcia to Anioł i po powrocie do domu nie dawała mi w kość....sama sie bawiła....i tylko co jakieś 5 minut biegła do mnie albo się przytulic albo dać buziaka.....Takie to słodkie...taki całuśnik się z nie zrobił że hoho...Pieszczocha mała.....Idą jej dwie górne dwókji ....juz je widać pod dziąsłami i lada dzień sie przebiją a Polcia dzielnie to znosi ...przesypia całe noce , apetycik ma więc jest ok.....

reklama
Witajcie

Mam pytanie do dziewczyn, które już "zaliczyły" trzydniówkę u swoich maluszków.
Jak długo trwała potem wysypka? I gdzie ona była? Hania ma wysypaną całą buzię.

Oprócz tego chwalimy się - mamy dwie dolne czwórki :-)

hej:-)

Napisałam posta ze zdjęciami mi go wcieło:-(. Teraz już niemam czasu drugi raz tego robic.
My nadal jesteśmy w radomiu u rodziców. Trohę u jednych, trochę u drugich siedzimy.
Wczoraj byliśmy na grilu, było super. Najważniejsze że Karolina się wybiegała cały dzień na dworze za psem i piłką.

Kasiulka o ile dobrze pamiętam to Karola wysypkę miała przez 2doby na buzi i tułowiu. Gratulujemy Hani ząbków:-).

Hej
My dzis mamy rodzinny dzien....w koncu!!!! Zaraz zmykamy na spacer ale najpierw kawusié zaliczamy :-)

kasiulka - u nas wysypka te bya ok 2 doby...Zwaszcza buzia i tulow byl zzsypany.....Gratki za czworeczki.....My dopiero czekamy na gorne dwojki....do czworek nam jeszcze daleko....:-D....A jak Twoj problem...Lepiej juz????
ewa - fajnie ze urlop udany.....i super ze grill udane i ze Karolcia mogla wybawic sie na swiezym powietrzu....

Witajcie kochane!

Po długiej przerwie zdecydowałam się odezwać ;) dziękuję za pamięć :) jesteście kochane!!! :)

Na początku, serdeczne podziękowania dla najwspanialszych mamusiek na świecie i ich dzieciom i mężom za super spotkanie!!! :) nie spodziewałam się tak udanej imprezki w tak wspaniałym gronie!!! Dzięki dzięki dzięki!!! Musimy to powtórzyć, choćby nawet dlatego że nie mamy grupowej fotki ;)

My już w domku, podróż była pełna atrakcji... między innymi, zaliczyliśmy pogotowie, bo Damiś dostał wysokiej gorączki i lekkich drgawek :( nie wiadomo co to jest... mam podawać Panadol i Nurefen, a jeśli się utrzyma do jutra to idziemy do kontroli... :( moje biedactwo jest wykończone, taki słabiutki, ledwo chodzi :(

Poza tym, to u nas wszystko dobrze... podczytuję Was ale nie na bieżąco więc wybaczcie że nie odpiszę do nikogo, no ale w sumie dziś to tylko wypakowywanie się i sprzątanie :)

Jeśli znajdę czas to wstawię kilka fotek do kolekcji na zamkniętym ;)

Ps. Ale miałam piękny weekend!!! :)

I ja się melduje, że szczęśliwie do domu dotarliśmy:-):-)
Weekend był niesamowicie udany, mnóstwo atrakcji, przemiła atmosfera i świetne towarzystwo:-)
Koriander, Kajdusia, Ita, Lencja, Kasiek - super było was i wasze rodzinki na żywo poznać:tak::tak:
Kajdusia - dla Cie przeogromny dodatkowy buziak za miłą gościnę:cool2:
Lencja - a Tobie dziękujemy że byłaś nam przewodnikiem po starówce:cool2:
Lece się rozpakowywać, jutro was podczytam, jak znajdę chwilkę to wrzucę jakieś zdjęcia na zamknięty

Cześć Mamusie!

Mąż wyjechał więc weekend niestety dobiegł końca a tak było przyjemnie. Na pocieszenie kupiłam sobie snicersa, a co...:-(

Odliczam już do powrotu do pracy, wiem, ze się popwtarzam ale bardzo to już przeżywam, zostało 11 dni. Z jednej strony się cieszę ale bardzo stresuje mnie pójście Łukaszka do żłobka:-(

Dziewczyny zazdroszczę Wam tego spotkanka, cieszę się, ze udało Wam się zobaczyć w tak dużym gronie, oby więcej takich spotkań.:-)

agi- mam nadzieję, ze troszkę odetchniesz skoro zapowiada się lżejszy tydzień i gratuluję kochanej i grzeczniutkiej Poluni, skarbek :-)

kasiulka- ja nie pomogę, bo Łukaszek nie miał trzydniówki. Gratuluję zębolków! Czy już wszystko dobrze u Ciebie??

kasiek- współczuję Damiankowi i dużo zdrówka życzę, oby gorączka przeszła!

nadika- jak dzisiaj Natanek się czuje??

zdec- jak sytuacja z wysypką? zmniejszyła się??

perfecta- żyjesz???

lena- co u Gaji pływaczki małej? jak w pracy??

asencja- jak dzisiaj samopoczucie??mam nadzieję, ze troszkę odpoczęłaś!

milusia- ja też myślałam że takim małym dzieciom się nie robi testów ale mojemu zrobili

gosiagro- super że już w domku i na bb:-)ak Majeczka się miewa?

ależ zastój ostatnio na forum. Tak mało dziewczyn pisze :-(mam nadzieję, z\e to chwilowe

reklama
czesc dziewczyny
super ze spotkanie Wam sie udało ;) az zazdroszcze ;)

dzis ponownie widzialam noworodka ;) jej! znow nie moglam uwierzyc z Kubuś byl kiedys taki malenki, jak to sie szybko zapomina... szok

przepraszam, ze nie odpisuje, ide prasowac bo mam GIGAzaległości

pozdrawiamy wszystkich, a chorowitkom zyczymy zdrowia

NIECH MOC BEDZIE Z WAMI!

Do góry