reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
sil: na początku to mały się do mnie nie odzywał, nawet cześć, ale on jest tki jakiś dziki, bo nawet do męża szwagierki nie mówi ciociu :), ponad 2 lata budowałm z nim jakies relacje, i po mału myslę ze zdobyłam jego sympatię, ale nie jakąś wielką. Dogadujemy sie, z tym że ja na niego nie krzyczę, jak rozrabia, nie nakazuję mu i ogólnie nawet jak sie mąż zdenerwuję to staję w jego obronie, a mały od niedawna widzę ze to wykorzystuje , dlatego postanowiła msobie ze nie bede się wtrącać ,wkoncu on jest ojce, a matkę swoją też ma.
A ja jakoś tak zaakceptowałm go bo bardzo kocham mojego a wiem ze dla nieg osyn jest baaardzo ważny wiec robie wszystko zeby jak jest u nas czuł sie jak najlepiej.
Był czas ze byłam o nieg ozazdrosna, bo jak do nas przychodził to mąż już mnie trochę ignorował ,tylko synio to , synio tamto, źle sie z tym czułam. Po jakimśczasie sobie wytłumaczyłam sam, ze on za nim tek tęskni ze jak się spotkają to on sie musi nim nacieszyć ,no i skoro ja dorosła osoba jestem zazdrosna to co musi czuć dziecko ktore nie rozumie. No itak po krótce to było. Teraz jest różnie ale nie jest źle.

Ael: a na jaki kolor robicie pokój dla dzidziusia>? a i pamiętasz ile sie na formu urodzi dziewczynek a ile chłopców?

Lamia ściany malujemy na niebiesko, tak mi się kolor zwidział w całej ciąży :-D A to tego taka naklejka wielkości 58 cm na 61 cm
Zobacz załącznik 384122

A co do płci od kiedy jesteś na forum i z tego co pamiętam od dziewczyn, które pisały, wydaje mi się że chyba chłopców na razie więcej, ale ręki sobie nie dam uciąć :-)

ael: piękny ten rysunek, taki milusi :-)
my mamy 2 pokoje i jak się wprowadziliśmy to w jednym zrobiliśmy sypialnie z duży, łożem a w 2 gim taki dzienny, więc teraz to już pokoju dla dzidziusia nie będzie jakoś sypialnię trzeba przemeblować i łóżeczko wstawić ,moze za 3-4 lata zmieniem mieszkanie na 3 pokoje to było by super

Ja mieszkam narazie u teściowej ale tak max do roku kupujemy M4 bo chce sypialnie pokój dla dziecka i pokój dzienny, czekamy na sprzedaż domu jak sie sprzeda odrazu kupujemy remont całości i jestem w niebie.

Wiecie ostatnio ciaża przestała mnie wogóle cieszyć jestem załamana

mineralna: wiesz co ja sie nie znam ale może to przez hormony, może gin da ci cos jak mu powiesz, ze tak się czujesz, żebyś nie popadła w depresję.
nie chcesz dziewczynki ? wolała bys chłopca, e tam ja bym chciał dziewczynkę, zresztą, ja co jakiś czas zmieniam zdanie, a teraz to już aby było zdrowe i będę najszczęśliwsza na świecie. Co prawda mój S. chcę dziewczynkę , bo marzy mu się córunia tatunia :-)
No a co do teściowej, to tak jak pisałaś już nie długo się wyprowadzicie, i będziesz ją miała z daleka od siebie. A twoja teściowa jest jakaś nie fajna??

mineralna: wiesz co ja sie nie znam ale może to przez hormony, może gin da ci cos jak mu powiesz, ze tak się czujesz, żebyś nie popadła w depresję.
nie chcesz dziewczynki ? wolała bys chłopca, e tam ja bym chciał dziewczynkę, zresztą, ja co jakiś czas zmieniam zdanie, a teraz to już aby było zdrowe i będę najszczęśliwsza na świecie. Co prawda mój S. chcę dziewczynkę , bo marzy mu się córunia tatunia :-)
No a co do teściowej, to tak jak pisałaś już nie długo się wyprowadzicie, i będziesz ją miała z daleka od siebie. A twoja teściowa jest jakaś nie fajna??

Moja teściowa jest super ale mieszkanie ciemne, mało w nim słonca bo drzewa nie dopuszczaja takie bure ponure mieszkanie jak z lat 80.

twój ma dziecko z poprzedniego związku ?

reklama
Wiecie ostatnio ciaża przestała mnie wogóle cieszyć jestem załamana

Kup sobie najlepszą czekoladę i ją po prostu zjedz. Kochanie w ciąży jesteś, hormony Ci szaleją jak elektrony w zderzaczu hadronów w Genewie, poza tym dziewczę Ci siedzi w brzuchu to hormony dwa razy bardziej szaleją. To chwilowe, się nie martw, przejdzie Ci. Zaczniesz kupować powoli ubranka, sukienusie, butki dla swojej pociechy to znajdziesz w tym tyle radości, że o tych troskach szybko zapomnisz. Zobaczysz :-) Głowa do góy, buzi dla małej i kop do przodu.

Booooziu nasza byk szafa stanęła! Jaki wielkolud :szok:

Do góry