no to fajnie ze remont cala para ;-) ja zmykam cos zjesc bo za godzine do pracy wychodze.. wiec narazie kochane milego dnia ;-)
Smacznego kochana i uważaj na siebie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to fajnie ze remont cala para ;-) ja zmykam cos zjesc bo za godzine do pracy wychodze.. wiec narazie kochane milego dnia ;-)
mineralna: a co się dzieję ???
mineralna: wiesz co ja sie nie znam ale może to przez hormony, może gin da ci cos jak mu powiesz, ze tak się czujesz, żebyś nie popadła w depresję.
nie chcesz dziewczynki ? wolała bys chłopca, e tam ja bym chciał dziewczynkę, zresztą, ja co jakiś czas zmieniam zdanie, a teraz to już aby było zdrowe i będę najszczęśliwsza na świecie. Co prawda mój S. chcę dziewczynkę , bo marzy mu się córunia tatunia :-)
No a co do teściowej, to tak jak pisałaś już nie długo się wyprowadzicie, i będziesz ją miała z daleka od siebie. A twoja teściowa jest jakaś nie fajna??
Wiecie ostatnio ciaża przestała mnie wogóle cieszyć jestem załamana