reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
lina możesz jeździć samochodem dopóki dobrze się czujesz.Ja przy Asi jeszcze parę dni po terminie jeździłam (za kółkiem). A przy długiej przerwie róbcie przerwy,tak jak dziewczyny piszą ;)

kurczę przy pierwszej ciąży super się czułam,frygałam do końca a teraz jakaś słabsza jestem,szybciej się męczę.Fakt jest ,że mój tata jest poważnie chory (raka wątroby lub przewodów żółciowych),w piątek był operowany teraz jest u mnie jestem ciągle w biegu no i emocje.A dzidzia mi kawy pić nie pozwala ;(

idę tacie zastrzyk zrobić i chyba się położę

No i wróciłam do domu, teraz będę leżeć we własnym łóżku, bo tylko pod tym warunkiem lekarz mnie wypisał
Oczywiście mam zakaz powrotu do pracy
mogę leniuchować bez wyrzutów sumienia... chyba przytyję z 30 kg do marca ;-)

chcialam go schlodzic rozebrac ale mowil ze mu zimno i sie przykrywal narazie jest jak nowo narodzony :) popoludniu dostal przeciwgoraczkowy i odpukac dotej pory niema goraczki szaleje jak narazie zobaczymy co to dalej bedzie jak znowu dostanie goraczki to zostaje mi jechac do szpitala bo tutaj przychodnia jest otwarta do 17 :( on ogolnie goraczek niema no chyba ze jest mege chory nawet przy ospie niemial lekarz sie dziwil ze niemial no ale synek taki juz jest.Jak by dal sie wlozyc do chlodnej wody to by bylo dobrze ale on tak jak mamusia uwielbia goraca kapiel :) a oblozyc sie nieda niczym :( niestety taki juz jest jedyne co zostaje to syropek na goraczke bo nawet czopka niedarady zaaplikowac

Parelandia wypoczywaj :-)
Kate współczuje sytuacji . Sama robisz tacie zastrzyki ??:shocked2:

DZiewczyny tak piszecie o chłodnych okładach czy kąpieli i wiem że to podobno super sposób na gorączkę , ale ja jak mam podwyższoną temperaturę nie wyjdę z pod kołdry bo jest mi tak zimno :zawstydzona/y:

niusia "Ktoś mi grzyby podkradł :("
ja chodzę na NFZ i robię tam wszystkie zalecane badania w laboratorium i mam też USG robione, ale postanowiłam, że niestety opieka jest tam jaka jest i moje i dziecka zdrowie jest najważniejsze stąd chodzę jeszcze prywatnie, przynajmniej mam fachową opiekę i nikt mi łaski nie robi, że mnie przyjmie

Mini pierwsze słyszę żebys nie mogła dostać własnych wyników badań szok

pinula "wleciał ptak i odwalił kite w jakimś kącie. chodzę i wącham cały czas." też dobry tekst :-D

Bozienka mam nadzieję że z twoim synkiem będzie wszystko dobrze, niech nie choruje

ja dziś dojadłam kapuśniaka i zakupiłam nową porcję śledzi :-p

Grzybki to podkradł mi pewien sąsiad co musiał widzieć jak co 2 dzień wychodzę z łąki z siateczką maślaczków :) ale za to w sobotę jedziemy na grzybki na piaśnicę :cool2:

Dzisiaj to ja już leże zajadałam się dzisiaj nagetsami z sosem słodko kwaśnym :) i miałam napad sprzątania co skutkuje bólem pleców, ale dobrze że M juz wrócił i mogę poleżeć...

Dziewczyny jak radzicie sobie z zaparciami?

czołem

Mini- Kate_Bush sam robi taci zastrzyki, bo jest pielegniarka pracujaca w zawodzie, wiec spoko, da rade, tylko szkoda, ze tata taki chory, a ona taka slaba w tej drugiej ciazy, to zupelnie tak jak ja, nie poznaje siebie w tej ciazy:-(

ktores z Was pytala o stan mojego meza, sorry, ale nie pamietam dokladanie kto to byl, ale dzieki Wam laski:tak:
moj maz...hm...jakby troche lepiej, przynajmniej prawa reka sam je i troche pomaga mi w domu i przy Julce, ale co z tego jak slaba ma ta reke, nic podniesc nie moze, a lewa w ogole wylaczona:-( masakra ja nie wiem kiedy bedzie w stanie wrocic do pracy i zarabiac pieniadze:-(
a jeszcze w tym miesiacu moje urodziny i zaraz za tydzien Julki, mialam nic nie robic, ale co jak co chwile ktos dzwoni i sie zapowiada, ze wpadnie TYLKO na kawke i co? mam nic nie naszykowac?? nie potrafie tak:no:

dziewczyny, ale Wy ładne szmatki sobie kupujecie na ta ciaze, pozazdroscic, ja to chyba nic sobie nie kupie, musze dac rade przechodzic w tym co mam, jeszcze cholera pare rzeczy pozyczylam i nie pamietam komu:no:

niusia, Pinula- usmialam sie:-D:-D dzieki za poprawe nastroju!!!

ja dopiero wyscibie nos z domu, upal powoduje, ze wychodze niechetnie nawet na ogrod, teraz jade dopiero do sklepu.

reklama
niusia oj wiem coś na ten temat u mnie nic nie pomaganazaparcia,dobre są suszone śliwki,jabłka,niektórym mleko pomaga,również siemię lniane

Mini właśnie tak czytam o tych wynikach,przecież jedne zostają u lekarza a drugie Ty dostajesz

Bozienka niektóre dzieci takie są że czopka nie,ale szybciej działaja niż syrop dobrze że chociaż chce łykać

Kate_Bush z tym jedzeniem mam podobnie.też kawa nie bardzo wchodzi,wszystko oczami zjem a jak do buzi wezmę to nie bardzo idzie

Perelandra fajnie,że jesteś w domku,nie ma to jak we własnym łóżku,nie patrz na kilogramy leniuszkuj i korzystaj

Ajako na pewno ciężko jest samej,oby mąż szybko wracał do zdrowia
co do urodzinek wiadomo że by się chciało coś zrobić ale jak ciężko z kasą to można się wstrzymać,jeszcze nie jedne będa a reszta niech sobie dzwoni jak mają niech ze sobą wezma

Ostatnia edycja:
Do góry