reklama
Alez tutaj goraco w tym temacie wagowym ;-)
Ja mam teraz ok 60kg, ale nie wazylam sie juz z 3 tyg.
Chcialam Was podpytac o cos zupelnie innego.
Bo od 2 tyg zauwazylam ze robia mi sie takie odparzenia miedzy nogami na udach :-( Juz raz tak mialam gdy dobilam do wagi 55kg jak mi uda przytyły, że ocierajac sie o siebie tworzyly zaczerwienienia.
Teraz mam juz dramta bo przy upalach trudno z tym chodzic. Piecze niesamowicie. Caly czas smaruje takimi masciami jak na odparzona pupke niemowlaka.
Czy ma ktoras cos takiego?
Bo od 2 tyg zauwazylam ze robia mi sie takie odparzenia miedzy nogami na udach :-( Juz raz tak mialam gdy dobilam do wagi 55kg jak mi uda przytyły, że ocierajac sie o siebie tworzyly zaczerwienienia.
Teraz mam juz dramta bo przy upalach trudno z tym chodzic. Piecze niesamowicie. Caly czas smaruje takimi masciami jak na odparzona pupke niemowlaka.
Nimfii widocznie taka twoja budowa :-( mi też uda przytyły i czuję ,ze się stykają po wewnętrznej stronie,ale jeszcze nie zacieram.
Spróbuj pudru dla dzieci,albo mąki ziemniaczanej.No albo te kremy typu bepanthen(ale to raczej na noc)
Spróbuj pudru dla dzieci,albo mąki ziemniaczanej.No albo te kremy typu bepanthen(ale to raczej na noc)
Ja na razie ma 3kg na plusie ale startowałam z 77 więc jak mówi mój gin to mam tak że spalam tłuszczyk:-). Przy pierwszej ciąży też tak miałam, przytyłam około 4-5kg ale wtedy pracowałam do 9 miesiąca więc liczę że teraz będzie więcej a te ostatnie 2 miesiące to zdobędę drugie tyle co przez te 6,5miesiąca albo i więcej.
Jeśli chodzi o rozstępy to jak mają być to będą czy smarujesz czy nie. Ja przy Emilce smarowałam brzuch codziennie oliwką i nie miałam ani jednego do czasu aż brzuch mi zaczął opadać a wtedy cały mi obsypało takimi strasznymi czerwonymi fuu.
Cieszyłam się że nic nie będzie bo to tylko 2 tygodnie do porodu zostały a tu się nie udało
Potem jeszcze kilka miesięcy tak w oczy raziły że hej aż zaczęły bladnąc i teraz ich nie widać z daleka no ale z bliska hmm... Teraz smaruje kremem z Gerbera i taką inną maścią na wszelki wielki ale pewnie i to nie pomoże aż się boje myśleć jak będzie mój brzuch wyglądał za 2 miesiące przed samym porodem...
nimfii ja czegoś takiego nie miałam bo mi tylko puki co brzuszek rośnie.
Jeśli chodzi o rozstępy to jak mają być to będą czy smarujesz czy nie. Ja przy Emilce smarowałam brzuch codziennie oliwką i nie miałam ani jednego do czasu aż brzuch mi zaczął opadać a wtedy cały mi obsypało takimi strasznymi czerwonymi fuu.

nimfii ja czegoś takiego nie miałam bo mi tylko puki co brzuszek rośnie.
Madzia uzywam wlasnie Alantanu ;-) w ciagu dnia takze bo nie dalabym rady chodzic 
ankusch ostatnio jak bylam w spodniach to wlasnie te otarcia sie skumulowaly chyba od szwów w spodniach
tak zle i tak niedobrze - i w sukience i w spodniach mam tak samo.

ankusch ostatnio jak bylam w spodniach to wlasnie te otarcia sie skumulowaly chyba od szwów w spodniach

Alez tutaj goraco w tym temacie wagowym ;-)
Radziłabym Ci to samo co Madzia. Można dodatkowo wietrzyć skórę, po domu w samej bieliźnie biegać, żeby nie podrażniać. Trzymaj się
Od ostatniej wizyty przybyło mnie 2 kg...więc od początku ciąży jest 8 kg w sumie...a dziś zaczęłam 8 miesiąc, więc myślę, że nie jest źle. Choć uda pozostawiają wiele do życzenia....nie podobają mi się....ale dzidziuś najważniejszy, potem coś wymyślę
Ostatnia edycja:
reklama
Margana
Fanka BB :)
onanana to dalej idziemy łeb w łeb z wagą;-)
nimfii mi też już sie uda o siebie obcierają jak założę spódnicę, ale jeszcze obtarć nie mam. Ale to moze dlatego, ze ja za dużo nie wychodzę z domu. Wiesz co, ja uzywam po depilacji bikini Nivea dla dzieci na odparzenia i działa rewelacyjnie. Świetnie łagodzi i nie wysusza. Moze tego spróbujesz?
A mój mąż ostatnio mnie uświadomił, ze mam rozstępy na tyłku:-(Tylko nie wiedział, ze ja o nich nie wiem. Jak sie przyjżałam to sie załamałam i poryczłam. Nie mogą tego przeżyć. Myślałam, ze będę miała do zwalczenia tylko ten okropny celulit, który jest na prawde poteżny, a tu jeszcze to.
nimfii mi też już sie uda o siebie obcierają jak założę spódnicę, ale jeszcze obtarć nie mam. Ale to moze dlatego, ze ja za dużo nie wychodzę z domu. Wiesz co, ja uzywam po depilacji bikini Nivea dla dzieci na odparzenia i działa rewelacyjnie. Świetnie łagodzi i nie wysusza. Moze tego spróbujesz?
A mój mąż ostatnio mnie uświadomił, ze mam rozstępy na tyłku:-(Tylko nie wiedział, ze ja o nich nie wiem. Jak sie przyjżałam to sie załamałam i poryczłam. Nie mogą tego przeżyć. Myślałam, ze będę miała do zwalczenia tylko ten okropny celulit, który jest na prawde poteżny, a tu jeszcze to.