reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
atomowka- o wąłsnie teraz wiesz na czym stoisz ;]wazne ze dzidzius rosnie ;] a o tyle dni to pewnie jest mlodsza bo kazde usg mierzy inaczej wystarczy o milimetr przesunac wskaznik ktory mierzy dzidziolka i juz masz dwa dni na plusie ;] wiec psokojnie ;] zoabczysz za 2-3 miesiace ze nie bedzie takie rożnicy ;]
u nas pochmurno ale cieplo nie parno a cieplo bo wczoraj to myslalam ze sie roztopie nawet nie mialam sil na kompa wejsc !!!
u nas pochmurno ale cieplo nie parno a cieplo bo wczoraj to myslalam ze sie roztopie nawet nie mialam sil na kompa wejsc !!!
pinula30
miska271 ja się wczoraj sprężyłam bo miała przyjsc koleżanka i posprzątałam.Ale żę miała intewres też do mojego taty a jego nie było to przyjdzie dziś Także dzisiaj mi została tylko sypialnie ogarnąc troche bo jak długo się wyleguje w łóżku to zawsze zannoszetam różnych rzeczy.
No i prasowanie mi zostało musze to dzisiaj poprasowac, ukochane fartuszki trzeba poprasowac ;/ ehh roztopie się przy tym żelazku w to gorąco 
Ja dziś zaczynam 14 tydzień.
Już dzwoniły z przychodni przypomniec o USG. Tylko mąż nie zdaży pewnie i pójde sama.
a chciałam żeby Bobasa zobaczył.
Dobrz trzeba coś zjeśc.... tylko co??
Ja dziś zaczynam 14 tydzień.
Już dzwoniły z przychodni przypomniec o USG. Tylko mąż nie zdaży pewnie i pójde sama.
Dobrz trzeba coś zjeśc.... tylko co??
miska271
u mnie ciężkie noce są,duszno jest i po za tym często się przebudzam,oczywiście co najmniej jedna wędrówka do wc musi być
oj jak na razie nic mi się nie chce robić
pinula powiem,ze zazdroszczę tej energii do robienia,bo ja naprawdę nie mogę się w sobie zebrać
ale fajnie,maluszka zobaczysz,też już bym chciała
oj jak na razie nic mi się nie chce robić
pinula powiem,ze zazdroszczę tej energii do robienia,bo ja naprawdę nie mogę się w sobie zebrać
ale fajnie,maluszka zobaczysz,też już bym chciała
Ostatnia edycja:
niusia161
Zaciekawiona BB
Zazdroszczę Wam takich miłych Teścióweczek !!! Moja potrafi mnie tylko zdenerwować i wogole!
Mi zostało może jeszcze z kilka łaszków do prasowania, bo wczoraj miałam już dosych i ręka mnie już dzisiaj boli
Mi zostało może jeszcze z kilka łaszków do prasowania, bo wczoraj miałam już dosych i ręka mnie już dzisiaj boli

Mini55
&&&&&
nusia my już po wszelkich walkach ;-). Już żeśmy się dotarły . Nie mówię że jesteśmy przyjaciółkami ale się szanujemy i dużo sobie odpuszczamy bo mamy bardzo różne charaktery .
Dla mnie najważniejsze jest to że jest super babcią dla mojego synka :-)
Miska ja dziś chyba z trzy razy wstawałam siku .
Pinula gratuluję wejścia w drugi trymestr
Dla mnie najważniejsze jest to że jest super babcią dla mojego synka :-)
Miska ja dziś chyba z trzy razy wstawałam siku .

Pinula gratuluję wejścia w drugi trymestr

reklama
niusia161
Zaciekawiona BB
Mini ale my docierałyśmy sie 6 lat, a dzisiaj potrafiła mi powiedzieć, że mam sie nie wtrącać do jej spraw i mojego M!!!!! Ona jest tylko dobra 10 każdego miesiąca.. przykro mi bo moje dzieci nie to że ją uwielbiają, ale lubią ja...
no i dodam żepowiedziała ze nie chce nas widzieć... normalnie płakać mi sie chce!
Pinula dobrą whisky
pierwsza myśl co mi przyszła 

Pinula dobrą whisky