Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dopiero krem nivea pomógł.. dziś spróbuję raz jeszcze.. może byłam podrażniona i dlatego, jak sie syt powtórzy to odstawiam..nie przejmuj sie niektore takie sapindy mysla ze wszystkie rozumy pozjadaly i ze jak jestes w ciazy tojuz wszystkomusisz wiedziec lepiej panikowac niz pozniej plakac!!! trzymaj siehejka dziewczyny.....moje bóle miesiączkowe ciągle się pojawiały i mało ruchów było więc wezwałam lekarkę...jaka pinda...myślała że panikuję....na ktg zero ruchów ale puls dobry dopiero na drugim wyszło pare...zrobiła mi wykład że mam leżeć i wogóle...a co robię jak nie leże....dostałam zastrzyk na rozwinięcie płucek i rozkurczowy....zbadała mnie nie ma rozwarcia...więc narazie spokój...choć nadal brzuch pobolewa....
dzięki za wsparcie smsowe..![]()
A mi nikt o tej wit c nie powiedzial!Glupie niemcy.Ja biore tylko raz i mam problem z pojsciem na kibelek ,a co dopiero trzy razy!!!Nam na szkole rodzenia tez o tej herbatce z lisci malin mozwili - mozna 2-3 filizanki ziennie od 37 tygodnia.
Ja zelazo mam brac 3 razy dziennie, wiec nie ma sily zeby tylko na czczo - mi kazali poic sokiem np pomaranczowym, ponoc z wit C lepiej sie wchlania.

jak masz dobra hemoglobinę to nie musisz, ja całą ciąże nie bioręrabbit nie przejmuj sie baba. grunt ze szyjka daje rade. kciuki sa!!
mi nikt nie kazal brac zelaza... to konieczne?