reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

czyli w pierwszej ciazy pewnie pozniej sie czuje :-)
aaaa to wiem gdzie jest lozysko ze zdjecia USG, nad Juniorem :-) ostatnio go nawet przyslanialo :-p

reklama
Maron kochana doczekasz się:-) Nie wiem dokładnie kiedy, bo się nie znam:-) Ale spokojnie, na innym forum czytałam, że wieksze ruchy, kopniaczki małe zaczyna się czuć dopiero w okolicach 18-20 tyg. I to podobno jest naturalne. Oczywiście, w różnych przypadkach może być znacznie wcześniej:-) Ale nie musi.

Witajcie,
marona ja poczułam dopiero w 21 tc wiec sie naczekałam , ale od razu wiedziałam , ze "to to". Natomiast pod koniec ciąży juz najzwyczajniej w swiecie miałam tego dosc , bo bolało. Młody potrafił przygrzmocic.
danao kolejny cykl , kolejna szansa!!!!!!:tak:
Mmona doczekasz sie poznania plci 16 tc to pierwsza szansa na rozpoznanie plci w wiecje jak 50 %. Im dalej w las tym bardziej pewny "wynik"
Liv a jak Ty sie czujesz?

cześć dziewczyny..wleciałam bo zobaczyłam nick Martolinki:))

Martolinka- kochana dukanko gratki ciąży:))))))
masz termin porodu w urodziny mojego męża:)
ja nadal nic...ale póki co działamy choć to już 20 miesiąc..
pozdrawiam ściskam i rosnij zdrowo:))

wszystkim ciężaróweczkom szczęśliwych ciąż i bobasków urodzonych o czasie:)

Mama jak miło;-) udało mi się sporo zrzucić i utrzymać. To dobry start na początek ciąży!!!
Mama kochana wiem , że łątwo sie mówi "uda się". Ja gorąco w to wierzę!!! choć to 20 msc starń to każdy nowy otwiera nową szansę:tak:

reklama
Do góry