reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
witam sie:)
mnie M ponagla żeby torbę spakować, ciągle mówi że za często mnie takie
ostre bóle łapią a ja ciągle mówię że jeszcze czas :-D

odpoczywaj Kochana, M zawiedziony bo myślał że już Tatusiem zostanie ??? :-D
lepiej niech jeszcze Dziecie trochę posiedzi w brzuszku :tak:

Witajcie !!!

Ja zrobiłam sobie kawkę ale jakoś mi nie smakuje,
nic mi nie smakuje i nic mi się nie chce :baffled:
jestem wiecznie słaba i zmęczona,
dziennie zawroty głowy ...
dziś zebranie w przedszkolu a potem wizyta u ginka
a ja nie mam w ogóle motywacji żeby ruszyć się coś zrobić :confused2:

Wy macie jeszcze problemy z zaparciami a ja
mam jakieś luźne stolce i bardzo częste
u mnie to bardzo dziwne :sorry:

ja tez mam takie luzne ale juz od ok 4-5 msc ciazy i nie czesto tylko normalnie 2-3 razy dziennie

hej lalunie

kurde rzadko pisze w tym temacie , bo jakos nigdy nie ogarniam wszytskiego co piszecie ...

wspolczuje wszytskim cierpiacych z powodow hemoroidow i problemow z szyjka ...

ja bylam w zeszlym ty u polozej i znowu standard, mocz, cisnienie, bicie serdusza i macanie brzuszka ...

mlody mnie kopie po dole tak ze czasami mi sie wydaje za nisko , no ale podobno norma
nikt tutaj niczego nie sprawdza

generalnie ja czuje sie ok, tylko mam hiper zgage i gonie siku co pol godziny ...

Hej
Zaraz wychodze po wyniki i na spotkanie z polozna.
Ledwo zyje, od godziny mecza mnie skurcze i okropny bol pachwiny:-:)szok:

wzięłaś no-spę? powiedz położnej, ból pachwiny to może coś ze spojeniem.. ja już od tygodnia mam bóle spojenia i mnie właśnie w pachwinach boli

atram jak masz zgage to dno macicy wysoko.. pewnie rączkami cie kopie po pipce i główką ciśnie, mój też tak robi :tak:

Ostatnia edycja:
elifit Straszne z tymi kośćmi miednicy. Mam nadzieję, że moje sie tak nie rozejdą bo chciałabym mieć takie biodra jak przed ciążą :-p.

u twojej kuzynki może nie widać, przecież miednicę tym cyrklem się różnie mierzy :confused:

pewnie nie jest to regułą, tak jak nie każdą boli miednica ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry