reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Liv świetna dyniówka:-) Po raz kolejny gratuluję talentu

A ja dostałam @:szok: drugi raz pod rząd mój cykl miał 24 dni:szok: I ja się dziwię, że z fasolki nici.

Oj tam, ja też takie miałam ;) Takie są najlepsze bo szybciej jest owu, i co za tym idzie, szybciej testowanie ;P Z tym że minusem jest mniej płodnych dni.... Powodzenia, &&& ;)

dziewczyny...mam wyniki:

beta 237.00
progesteron 44.54

bardzo wysoki progesteron to chyba dobrze....?

Brawo! :) Dzielna dziewczynka :)

Dołączam! Może wreszcie się uda:)

Witam! Uda się, uda :) &&&

Kochane, a ja sie witam w dobrym nastroju ;) Mieszkanie już sie maluje, jeszcze tydzien, i gotowe! :) Nie mam czasu Was nadrobić.. :( Dodam jeszcze tylko, że staramy się dalej, nie poddajemy sie :) Pozdrawiam! :* Ide mojego na obia wołać. Miłego dnia! :):*

Qcz witaj w naszym gronie. Napisz coś więcej o sobie:-)

:) hmm... cos o sobie. Jestem plastykiem/grafikiem z Edynburga. Troche mi tu samotnie, bo przenieslismy sie z Leeds w Marcu i do tej pory jakos nie udalo mi sie nawiazac znajomosci. Wiec pomyslalam, ze tu na forum moglabym poznac troche wiecej ludzi. :)

Witaj Qcz
Karolcia - GRATULACJE! ja na początku ciązy miałam progesteronu 20 coś. Ale czytałąm gdzieś w sieci, że wysoki poziom może świadczyć o ciązy mnogiej ;-)

Padam z nóg. Właśnie wróciłam do domku. Na 10 wychodziliśmy z młodym na spotkanie adaptacyjne do przedszkola. tam niestety musiałam razem z nim zasuwać po dywanie, bo inaczej siedziałby mi tylko na kolanach. Niby trening żłobkowy ma, ale 1,5 mies w domu robi swoje. Nie wiem co to pojutrze będzie. Po spotkaniu zaliczyliśmy obiad w barze mlecznym i wracaliśmy do domku przez Łazienki i tamtejszy plac zabaw. Taki miałam plan już rano i z tej okazji wzięłam wózek, bo mój leniuch to do marszów nie bardzo. W każdym razie zmachałm się strasznie, padam na pyszczek. Jedyna pociecha, to że młody dziś wstał przed 7, to może wcześniej padnie. Mój M pojechał w delegację do Wrocławia i wraca dopiero w nocy.

Heja Laski :-) jak tam? Co tam? :-)

Ja dziś mam kolejny dzień z serii dennego czekania na @ :wściekła/y:wrrrr…:hmm: Dobry humorku gdzie jesteś??!!:confused:
Chyba mi nie przejdzie póki się hormony z @ nie wyregulują :oo::rofl::oo2::errr:

Qcz-
witaj :-)

Ja, od niedawna bezrobotna, poswiecilam sie dzisiaj po raz pierwszy domostwu i wypralam absolutnie wszystko co bylo do wyprania;-)

reklama
Panie w ciąży, wyjadłyście już wszystkie jabłka :-D mogę z wielkopolski Wam podsyłać ;-)

Qcz- łłłooo to wszystkie ciuszki czyściutkie będą :-D

Viola- jej nieźle bym się zdziwiła :-D ale też niesamowicie ucieszyła :-D ale liczę się chyba bardziej z @ choć jak przyjdzie i tak pewnie będzie mi przykro :-( kurcze zawsze przed @ to dla mnie trudny czas :hmm: ale jak to dziewczyny mówią, jeśli @ nie przyszła jest nadzieja i tego się trzymam (na razie) :-)

Do góry