mirabelka witaj, a z jakiej czescie śląska jesli mozna wiedziec????
dziewczyny gratuluje udanych wizyt i dobrych wiesci
Moja corcia kopie teraz jak szalona hihi moze to efekt tego ze trafiłam na allegro.. a to wszystko przez Kotę i Agę!!!!! ;p;p;p w poszukiwaniu poscielki i az mi sie mil,utko zrobilo jak je ogladalam

pewnie moja corcia tez tak szybko się bedzie ekscytowac jak mamusia
A ja dziś bylam na działce i chodziłam po dachu naszego domku(altanki) bo mamytaka duza jablon ze mimo iz mamy specjalny "łapacz" do owocow to nei mogłam sciegnac a os tyle ze ciagle podgryzaja i zjadaja, no i szkoda zerwałąm 3 duże biedronkowe reklamowki z jednej odnogi!!!! a jeszcze są 3

grrr nie wiem co ja z tym zrobię

jutro po to jade autkiem na działke(całe 500 m) ale niestety tyle nie przyniosę w rękach i mam zamiar robic mus na szarlotkę i do sloikow a reszte dam sasiadce lub tesciowej zawiozę, bo i tak jeszcze tego bedzie w chol.erkę. A potem bylysmy z siostra w ikei, kupiłam lampę i pudła bo musze spakowac cała biblioteczke, zbiory moich rodzicow, bo niestety Kamil je niszczy a szkoda, a regał się przyda na cos innego

.
dziewczyny nie daje mi spokoju to że Nastazja milczy już całe 2 doby, W poniedziałek napisała że sa w szpt, czyli albo miala dostep przez lapka lub przez tel, albo ktos sie logował za nią, tylko czemu nic nie daje znac teraz, wiem ze moze nie ma do tego głowy, ale kurcze przeciez my się tez tu wszystkie zamartwiamy co z nią i małym. Przeszukałam calą grupę zamkniętą, fb, nawet na nk wpisywałam jej imię i nazwisko( bo znam z fb) ale nie znalazłam zadnego innego kontaktu niz ten ktory podała czyli gg.