reklama
S
Silmiriel
Gość
Milia i super wyniki
wszystko ku lepszemu 
Mijenka, czemu to?
Naciuszka, idź, idź...
A ja dziś też wydaję kasę
kupię sobie koszulinki, a że pani ma jeszcze gaziki, podkłady, ceratki i inne tego typu to 200 jak nic się przejdą
A że jeszcze idę do fryzjera, a potem do fotografa bo muszę sobie prawko wyrobić na nowo, to kolejne pieniążki wyfruną
Wiecie, teoretycznie dziś musiałabym iść do pracy po urlopie sierpniowym. Aż mnie ciarki przeszły na samą myśl. Dobrze mi się siedzi w domu, robi za kurę domową i w ogóle. Jakoś mnie nie ciągnie do pracy. Owszem, na początku bzikowałam, a teraz luz bluz i orzeszki...
Mijenka, czemu to?
Naciuszka, idź, idź...
A ja dziś też wydaję kasę
Wiecie, teoretycznie dziś musiałabym iść do pracy po urlopie sierpniowym. Aż mnie ciarki przeszły na samą myśl. Dobrze mi się siedzi w domu, robi za kurę domową i w ogóle. Jakoś mnie nie ciągnie do pracy. Owszem, na początku bzikowałam, a teraz luz bluz i orzeszki...
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Sil skąd ja to znam... ja mam tak samo
za każdym razem jak idę do gina i się zastanawiam czy mi wypisze L4 dalej to jak sobie pomyślę, że miałabym iść na drugi dzień do pracy to aż mi się niedobrze robi :-) ale wydaje mi się, że teraz to już będzie mi to ciągnął do końca ciąży. Teraz jeszcze tylko muszę zrobić praktyki w szkole i zacząć pracę licencjacką pisać...

ano jakoś tak wyszło, że mnie nie było
wczoraj rano jeszcze Was podczytywałam ale nie miałam weny na pisanie a potem jak o 13 poszłam w miasto tak wróciłam po 21
czemu już tam nie pracuję? bo od skończenia szkolenia jakoś mi się tam nie uśmiechało za te pieniądze
poza tym tam trzeba "bajerować" klientów na jakieś dodatkowe usługi a ja strasznie tego nie lubię
no i gwoździem do trumny było to, że zarobiłam w ciągu 1,5h więcej niż tam przez 2 tygodnie
poza tym fajnie się pracuje dla siebie
to chyba tyle

czemu już tam nie pracuję? bo od skończenia szkolenia jakoś mi się tam nie uśmiechało za te pieniądze

no i gwoździem do trumny było to, że zarobiłam w ciągu 1,5h więcej niż tam przez 2 tygodnie

to chyba tyle

Hah właśnie zakupiłam taki kombinezonik na zimę i jeszcze się okazało, ze kobita z Oleśnicy 
Zobacz załącznik 386879

Zobacz załącznik 386879
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ael super kombinezon. Ja też szukam na Allegro tylko ja bym chciała biały albo ecru bo i tak mój synek pewnie zbyt wiele razy z niego nie skorzysta a chciałabym, żeby pasował już na chrzciny... Wtedy nie będę musiała już przywiązywać wagi do tego co będzie miał pod spodem bo w kościele już go nie będę rozbierać 
Wiesz co?? bo ja już w sumie to nie wiem czy ten Twoj jest tak delikatnie niebieski czy biały???

Wiesz co?? bo ja już w sumie to nie wiem czy ten Twoj jest tak delikatnie niebieski czy biały???

reklama
mijenka: no to super, jak tak wolisz to nie ma to jak zarabiać dla siebie bez pośredników , zycze wielu klientek
ael: to jest cudne, oj żeby ten czas szybciej leciał bo i ja już chcę zaszaleć:-)
ma_gdalena: a na jaki temat piszesz pracę ??
ael: to jest cudne, oj żeby ten czas szybciej leciał bo i ja już chcę zaszaleć:-)
ma_gdalena: a na jaki temat piszesz pracę ??
Podziel się: