reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć kobietki:-D
standardowo nie nadrabiam:-p
ale powiem, że piękne brzusie:tak: ;***
milia super, że wyniki w porządku, teraz tylko popracować nad fasolką;-)

w ogóle to zrezygnowałam z pracy w salonie:-D

reklama
Milia i super wyniki :) wszystko ku lepszemu :)

Mijenka, czemu to?

Naciuszka, idź, idź...

A ja dziś też wydaję kasę :p kupię sobie koszulinki, a że pani ma jeszcze gaziki, podkłady, ceratki i inne tego typu to 200 jak nic się przejdą :p A że jeszcze idę do fryzjera, a potem do fotografa bo muszę sobie prawko wyrobić na nowo, to kolejne pieniążki wyfruną

Wiecie, teoretycznie dziś musiałabym iść do pracy po urlopie sierpniowym. Aż mnie ciarki przeszły na samą myśl. Dobrze mi się siedzi w domu, robi za kurę domową i w ogóle. Jakoś mnie nie ciągnie do pracy. Owszem, na początku bzikowałam, a teraz luz bluz i orzeszki...

mijenka: ściągnęłam cię myslami :)) bo sie zastanawiałm ze ostatnie dni jakos mało cie było :-), a co sie stało ze sie zwolniłaś??

sil: fajnie, ci ja po prostu marze o siedzeniu w domu w roli kury domowej ;-)

neciuszka: lepiej byc ostroznym i reagować na wszystko niz coś przeoczyć , wiec spoko :-) jak sie okaże że to owu - to będziesz działać :))

Sil skąd ja to znam... ja mam tak samo :-p za każdym razem jak idę do gina i się zastanawiam czy mi wypisze L4 dalej to jak sobie pomyślę, że miałabym iść na drugi dzień do pracy to aż mi się niedobrze robi :-) ale wydaje mi się, że teraz to już będzie mi to ciągnął do końca ciąży. Teraz jeszcze tylko muszę zrobić praktyki w szkole i zacząć pracę licencjacką pisać...

ano jakoś tak wyszło, że mnie nie było:-p wczoraj rano jeszcze Was podczytywałam ale nie miałam weny na pisanie a potem jak o 13 poszłam w miasto tak wróciłam po 21:-D

czemu już tam nie pracuję? bo od skończenia szkolenia jakoś mi się tam nie uśmiechało za te pieniądze:no: poza tym tam trzeba "bajerować" klientów na jakieś dodatkowe usługi a ja strasznie tego nie lubię:dry:
no i gwoździem do trumny było to, że zarobiłam w ciągu 1,5h więcej niż tam przez 2 tygodnie:tak: poza tym fajnie się pracuje dla siebie:-D

to chyba tyle:-p

Ael super kombinezon. Ja też szukam na Allegro tylko ja bym chciała biały albo ecru bo i tak mój synek pewnie zbyt wiele razy z niego nie skorzysta a chciałabym, żeby pasował już na chrzciny... Wtedy nie będę musiała już przywiązywać wagi do tego co będzie miał pod spodem bo w kościele już go nie będę rozbierać :-p

Wiesz co?? bo ja już w sumie to nie wiem czy ten Twoj jest tak delikatnie niebieski czy biały??? :-D

reklama
mijenka: no to super, jak tak wolisz to nie ma to jak zarabiać dla siebie bez pośredników , zycze wielu klientek

ael: to jest cudne, oj żeby ten czas szybciej leciał bo i ja już chcę zaszaleć:-)

ma_gdalena: a na jaki temat piszesz pracę ??

Do góry