reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka: a jak tam ci leci, juz w jak trzeba czy tak jak wczoraj nie wiadomo co ??

dziurka: mi za bardzo nic nie pomaga, więć staram sie nie jesc czegos co bym mi szkodziło, tak profilaktycznie. Pomaga mi leżenie i troche ciepłe mleko jak radzila Ael.

milia: no to super- jak ty sie tak cieszysz to i sie twoja radość udziela, gratuluje dobrych winików

reklama
Ael matko kochana ale szalejesz. Ale z drugiej strony dobrze że jest za co i nie żebym ja jakieś uwagi miała do Ciebie czy coś tylko teraz się widzi ile to wszystko kosztuje.
A za tego tysiaka to co żeś kupiła?
i może odp mi na moje szanowne pytanie:-)

A i dziewczynki mam do Was pytanie. Co stosowałyście na mdłości? Siostra mojego P. jest w ciąży z drugim dzieckiem i piła herbatkę imbirową ale pomogła na krótki okres czasu.

Kochana tylko, że ja nie miałam wyboru i muszę część kupić na raz, pieniądze mamy więc im wcześniej ja będę widzieć te rzeczy na oczy tym ja będę bardziej spokojniejsza. I tak powiem Ci sporo zaoszczędziłam z początkowej wyceny, więc źle nie jest :-D
A kupiłam: łóżeczko, proszki do prania, płyn do płukania, materac, 17częściowy komplet pościelowy, poduszkę do karmienia, 2 poszewki na kołdrę i podusię, prześcieradła, koce, śpiwór do wózka, zestaw butelkowy, wyprawkę 7częściową ubraniową, gaziki ze spirytusem, łapki niedrapki, zestaw do paznokci, chusteczki mokre, szczoteczkę do zębów i dziąseł, patyczki higieniczne, pieluchy flanelowe, przewijak miękki, podkłady do przewijania, gruszka do nosa, paklanki na zużyte pampery, zestaw do podawania leków, pieluchy jednorazowe, pieluchy tetrowe, wielorazowe majty, podkłady poporodowe, ceratki na łóżeczko, szczoteczka i grzebyk do włosków, 2 okrycia kąpielowe z kapturkiem, rękawiczki zimowe, płatki kosmetyczne, termometr do wody i zestaw ubranek.

Na szczęście zakupiłam większość rzeczy, więc zostało kilkanaście przedmiotów i będzie git :-)

A termin mam przypuszczalnie na 26 października ale się pewnie zmieni.

A na mdłości stosowałam kisiel, potem hydroxyzynę, potem globulki do ssania Ipeca 9ch. Mnie wręcz od imbiru odrzucało i bardziej muliło.

Mila bardzo cieszę się, że masz dobre wyniki. Szybko do wyleczenia się bierz i majstruj bobaska! :-)

Dziś już tak nie boli tylko takie uczucie ciągnięcia więc narazie nic nie biorę taka niedotentegowana jestem po prostu.
Lamia: Wogóle nie powinno nic lecieć dziś 17 dc, od wieczora nic a nic wszystko trwało w sumie koło godziny po tej fali tego czegoś ciemnego poszło kilka kapnięć czystoczerwonego ze śluzem

Dziś już tak nie boli tylko takie uczucie ciągnięcia więc narazie nic nie biorę taka niedotentegowana jestem po prostu.
Lamia: Wogóle nie powinno nic lecieć dziś 17 dc, od wieczora nic a nic wszystko trwało w sumie koło godziny po tej fali tego czegoś ciemnego poszło kilka kapnięć czystoczerwonego ze śluzem

Uczucie ciągnięcia w podbrzuszu?
Tożto owulka Ci się zbliża.

neciuszka :no gin powinien ci zbadać ,jeśli nie miałaś tak nigdy wczesnie takich plamien miedzy @ to moze cos sie dziac. Ale nie stresuj sie pjdziesz go gina i powie ci co i jak

Ael: a mas zlinka do takiego kompletu 17 częściowego posicieli ???

Wg wyliczeń to już powinnam być dwa dni po niej, chyba że się przesunęła tym razem

Wczoraj się po prostu przeraziłam, a dziś to jestem po prostu taka nie bardzo z niewyspania, a pójdę żeby zobaczyć co się dzieje nie byłam już jakiś czas u niego

Ostatnia edycja:
aerleda wykupilas wszystko :szok: hehhe, nic nie zostawilas dla innych, widze :-D. POkaz co kupilas, jak juz to sama zobaczysz oczywiscie.A gdzie to kupowalas, bo nie chce mi sie czytac? Juz niedlugo Ci zostalo, zazdroszcze... :tak:, bardzo zazdroszcze:tak:. To bedzie chlopczyk???

Neciuszka...ja bym na twoim miejscu poszla do gina jak cos cie nie pokoi. chociaz to pewnie albo po prostu plamienie z powodu owulki albo implantacyjne...:-) zycze tego drugiego!

reklama
Hej hej heloł:)

Ael no brzusiem wymiatasz bo póki co masz największy :P Twój małż pewnie nic tylko się tuli do niego :P:) Jak będziesz miała cc to chyba wcześniej urodzisz niż jest termin ?

Milia wyniki dobre to teraz nic tylko działać :D

Normalnie wczoraj ze mnie leciało tyle śluzu że ...... ciekawe od czego bo nigdy aż tyle nie było.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry