reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień Dobry jako druga :-) Ja jadę tramwajem do pracy ale spać mi się chce... ale tłoczno dziś w tramwaju widać ze wakacje się skończyły...miłego dnia

reklama
czesc dziewczynki! :-)
Atan, Ael...brzusie sa kapitalne...sama bym sie do nich poprzytulala!!!! caluje mocno :*:*:*

ja wlasnie wstalam i jak sie wyrobie to lece szybko po wyniki moich hormonkow, wtedy bede juz miala chyba caly obraz mojej choroby. bardzo chcialabym byc juz po nowej terapii hormonalnej i wiedziec, ze moze sie udac...ehhh...troche ten wyjazd na wakacje mi moje trudy rekompensuje, zbiore sily i bede dzialac dalej!!
dzis 1 wrzesnia, wszystkie dziaciaki juz smutne sa, ze do skzoly trzeba isc ;-)

Ael cudny brzusio :-)
Ja się czuję dobrze. Musze uważać na (.)(.) żeby się nie urazić bo bolą i absolutnie żadnego biegania.
I maciczka mnie ciągnie, zwłaszcza wieczorem i jak się za bardzo wyprostuje - przeciągnę.
Ale samopoczucie ok, mdłości brak.
Tylko nastrój jest różny bo wczoraj z bele powodu zaatakowałam męża i jest na mnie pogniewany.

Kurcze właśnie mnie wpakowali w jakąś obsłge sołectw nie informowałam, ze zafasolkowałam no bo i po co, kasy dodatkowej za to nie dali, to się zdziwią jak im niespodziankę zrobię.

Ostatnia edycja:
Atan nie mam zielonego pojecia... od jakiegos czasu tak źle sypiam.. nie mogę sobie pozycji znaleźśc .tak strasznie bolą mnie piersi ze nawet na boku nie moge się położyc...

Zafasolkuje moj tez sie pogniewał troszki...

Ide na śniadanko :P zajrze tu póżniej :)

Ostatnia edycja:
Hello dziewczyny :) jakieś nowości? nowe fasolki?jestem w pracy i nie mam czasu nadganiać :) Miłego dzionka wszystkim życzę... (dziś rano poczułam zbliżającą się jesień ;/ )

Krucha: Ja Cię w pełni rozumiem. Co prawda piersi mnie nie bolą za bardzo, ale spać i tak nie mogę... Już chyba z tydzień.. Mi się wydaje, że już całą wieczność chodzę niewyspana;P

Zafasolkuje: Mam dobre wieści. Dziś obudziłam się rano, przeciągnęłam z przyzwyczajenia i..... nie zabolało :-D Może to kwestia tych dzielących nas 2 dni jeszcze;)

Dobryyyy!

A te jak zwykle, zamiast spać to buszują po necie..

Ja też dziś na rozpoczęcie roku ale dopiero na 11.:-)

Ael bosz...i to wszystko za 20 zł i zapewne nie zniszczone bo gdzie tam takie dziecko zniszczy. Śliczny zestawik a jeszcze śliczniaśniejszy brzuchol. I jak tak patrze po Twoim suwaczku a tu już 32 tydzień, strasznie leci. A tak w ogóle to na kiedy masz termin?

Atanku no Twój brzusio też ślicznie rośnie, ciekawe kto tam mieszka.
A co do Twojej wyprawki to sporo juz masz, a co z pojezdem?

Magdalena
bosz...nie cierpię myszy. Moja mama, jak była w ciązy z moim bratem i schodziła do piwnicy drogę przebiegła jej właśnie mysz, a mama złapała się ręką za bok, tak na wysokości nerek a potem mój brat nie wiedzieć skąd miał tam taką szaro-czarną plamkę, która poszła precz po paru miesiącach no ale śmieszne, że w ogóle tam była i w takich okolicznościach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry