reklama

Starania po raz pierwszy :)

No właśnie bo te piankowe to mają w miarę normalne ceny!

No właśnie to też za mną przemówiło. A z opiniami o materacach rozejrzałam się po necie.

Sporo mam po kuzynce w rozmiarze 50 i wydaje mi się, że tych nie użyję :P

Rozmiar 50 to dla malutkiego maluszka, to raczej ich nie użyjesz :-)

Ja właśnie zlicytowałam paczkę 23 sztuk ubranek dla chłopca za 20 złotych :-D no i plus kp, ale patrzta PAKA DLA CHŁOPCZYKA 0-3 MIEISĄCE, POLECAM BCM!!! (1775187511) - Aukcje internetowe Allegro takie podstawowe rzeczy ale mi się podobają. Jeszcze zamierzam poczychać na jakieś zestawy :-D

Madziu a gdzie Twój małż, obrońca, rycerz i bohater?!?!?!

reklama
Pytasz o mojego mężczyzne??? Jeśli tak to w pracy niestety :-(

Ael bardzo fajne ciuszki i to jeszcze za 20zł... ten pajacyk z napisem cheetah po prostu cuuudny!!!

Ostatnia edycja:
Dzizas Was nadrobić to graniczy z cudem !:P

Widzę Ael się pojawiła :) Kochana pisz mi teraz co to za pracke ma Twój małż :> bo doczytywać tych wszystkich stron nie jestem w stanie:P

Zazdroszczę Wam tego "szaleństwa" zakupowego :) Uwielbiam "na razie" oglądać te wszystkie rzeczy w rozmiarze dla lalek :D

A może któraś wstawi zdjęcia brzucha co ?:P

Ja chyba przedwczoraj wstawiałam więc teraz kolej Ael!! Ona ma już konkretnie czym się chwalić... :-)

Ael a jak się czujesz z myślą o porodzie??? :P rodzisz naturalnie czy jakieś przeciwskazania i cc???

Ja też już idę śpiulkać bo wczoraj udało mi się zasnąc dopiero o 3.30 a wstałam już o 9 :/ Dobranoc kobitki!!!

Ostatnia edycja:
Co ile będzie potrzeba, teraz pewnie będziesz miała dłuższą przerwę, więc ok 28-32 może Ci gin zrobić usg. Po prostu od połówkowego nie ma sensu, jeśli nic złego się nie dzieje. W 3 trymestrze, wizyty mogą być częstsze.

Hah ja mam z głowy obiad, bo na 3 dni zrobiłam spaghetti :-D

jA TEZ CHCE SPAGETIIIIII ;-) super wyprawka i te ciuszki za 20 zl znajdziesz mi ez taka okazje potem jak sie dowiem co mam w brzuszku ;-)

Kochane moje Jestem :D Oto Ja :D

hahah mialam kontrole mojej szefowej dlatego nie bylo mnie ładnych pare godzin :D Sporo zmian nam wprowadzaja w firmie i bede miala rozlozony etat na 2 firmy ojojojjjj <oloboga>

Na egzamin nie wiele umiem ale zaraz po powrocie do domu wskakuje do wanny i bede jeszcze czytac . Dziekuje Neciuszka stonko moja :*

A na forum widze ze dzisiaj "wrze" :D To ja doleje troszke oliwy do ognia i ponarzekam ze jutro dzien na @ moj :) I egzamin !!

A dla rozladowania atmosfery to ... Ja mam dzisiaj urodziny !! I pytam sie gdzie życzenia dla mnie i torty i szampany :D A od ciezarowek soczki ;p hehhe

sun przywoluje cie do porzadku :) Kazda stara sie cie wesprzec jak moze !! Nie ladnie tak wypominac kolezance ze ona poo 2 cyklach zafasolkowala...
Wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzinek aby marzenia sie spelnily i jak najszybciej zobaczyla 2 kreseczki !! 100 lat kochana :* i specjalne dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kurcze ... :wściekła/y: nie mogę za Wami dziewczyny nadążyć ... nic nie rozumiem o czym piszecie ... chyba znów zniknę na kilka dni a jak wrócę może znów przyniosę którejś szczęście i będą nowe fasolki ;-) u mnie o szczęściu dla mnie i o fasolcę mogę zapomnieć i tylko pomarzyć :-(

~<głaszcze> i przesylam na poprawe humorku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja sie poddaje przeczytalam wszystko boze ale wy plodne w pisaniu dzizysz ... ja po pracy jutro na rano wiec dlugo nie bede a po pracy najpierwdo kosmetyczki a potem do ikei ;-)

dziurko ja mam lezaczek lozczko i 2 body i wanienke i do niej wkladke dla noworodka ;-) jutro kupie materacyk kolderke i podusie i komplet jesli bedzie upatrzylam na stronie ikei poszewka na kolderke i podusie i kocyk i przescieradlo za 59zl ;-)

Ostatnia edycja:
Dzizas Was nadrobić to graniczy z cudem !:P

Widzę Ael się pojawiła :) Kochana pisz mi teraz co to za pracke ma Twój małż :> bo doczytywać tych wszystkich stron nie jestem w stanie:P

Przy budowie obwodnicy Wroc. jako monter instalacji wodno-kanalizacyjnej. Robota na dwa lata jest. Ale jutro idzie znów na tą kolej zapytać się, bo dziś spotkał kolegę tam pracującego i ten powiedział, że przyjęcia są. Kazał mojemu iść i się dopytywać. A mnie się coś zdaje, że jego aplikację gdzieś zapodziano.

A może któraś wstawi zdjęcia brzucha co ?:P

Ale mi się nie chce :-P

Ja chyba przedwczoraj wstawiałam więc teraz kolej Ael!! Ona ma już konkretnie czym się chwalić... :-)

Ael a jak się czujesz z myślą o porodzie??? :P rodzisz naturalnie czy jakieś przeciwskazania i cc???

Jakoś o tym specjalnie nie myślę, raczej od strony logistycznej zastanawiam się jak to będzie, no i mam wskazania do cc, przez wagę, tarczycę i jak się pochwalę gince w połowie września to pewnie jeszcze przez te ostatnie kołatania serca. No ale wolę już cc, niż komplikacje przy naturalnym porodzie.

Atanku, jak Twoje się urodzi to ja Ci trochę ciuszków prześlę, w końcu to jednak 17 tygodni różnicy między naszymi bejbikami, to mój mały z tych małych początkowych ciuszków wyrośnie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry