Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze ...nie mogę za Wami dziewczyny nadążyć ... nic nie rozumiem o czym piszecie ... chyba znów zniknę na kilka dni a jak wrócę może znów przyniosę którejś szczęście i będą nowe fasolki ;-) u mnie o szczęściu dla mnie i o fasolcę mogę zapomnieć i tylko pomarzyć :-(
Ja też nie nadążam i co z tego, przebiegnij pobieżnie posty, wyłap co ważniejsze i tyle :-)
Nie ma co znikać, bo wtedy to jeszcze gorzej będzie![]()
no tak, ale jak piszecie o wyprawce dla maluszka to u mnie to jeszcze daleko do tego ... a po za tym nie chce przynudzać mam mała depresję ostatnio :-(
Magda
Fifka aa bo myślałam, że mnie zrozumiałas, oooo...a z tym fochem to żart rzecz jasna.
Jak tam @? Ja cały czas trzymam kciuki żeby nie przyszła!Kochane moje JestemOto Ja
hahah mialam kontrole mojej szefowej dlatego nie bylo mnie ładnych pare godzinSporo zmian nam wprowadzaja w firmie i bede miala rozlozony etat na 2 firmy ojojojjjj <oloboga>
Na egzamin nie wiele umiem ale zaraz po powrocie do domu wskakuje do wanny i bede jeszcze czytac . Dziekuje Neciuszka stonko moja :*
A na forum widze ze dzisiaj "wrze"To ja doleje troszke oliwy do ognia i ponarzekam ze jutro dzien na @ moj
I egzamin !!
A dla rozladowania atmosfery to ... Ja mam dzisiaj urodziny !! I pytam sie gdzie życzenia dla mnie i torty i szampanyA od ciezarowek soczki ;p hehhe
sun przywoluje cie do porzadkuKazda stara sie cie wesprzec jak moze !! Nie ladnie tak wypominac kolezance ze ona poo 2 cyklach zafasolkowala...
widzę, że temat pracy został poruszony...
Wy mądre jesteście w tych sprawach, więc powiedzcie mi...
Ja pracuje na zlecenia. Mam całkiem spoko szefa i chciałam mu zaproponować, żeby dał mi umowę na pół etatu nawet, a za miesiac bym zeszła na chorobowe. Porobiłabym u niego na czarno miesiąc żeby miał na opłaty za mnie. I właśnie nie wiem czy to ma ręce i nogi? Musieliby płacić za mnie? bo wiem, że potem kobiecie płaci zus, tak?
She, masz urodziny?? WSZYSTKIEGO NAJ!!i fluidów masa oczywiście ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)