reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda tak, do Ciebie ale w takim dobrym sensie. Przepraszam Cię jeśli źle Ci jakos to tak napisałam i jeśli poczułaś się urażona. Bo jeśli tak to standardowo padam na kolana i proszę o wybaczenie.

Fifka aa bo myślałam, że mnie zrozumiałas, oooo...a z tym fochem to żart rzecz jasna.

Ael no to pięknie...a fotkę jak masz to wszystko w domku albo linka jakiegoś dasz?

Neciuszka nospy nawet nie proponuję bo to żaden wyczyn ją łyknąć ale może jakieś coś mocniejsze? Mnie tak rwały że aż się w pół zginałam jak brałam clo w tym cyklu ale nie mogłam żadnej tabletki.

Na mnie kobietki to dziś bierzcie poprawkę....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziurka ja Wam życzę wszystkiego najlepszego :-) W większości wyjazd na dłużej umacna związek, ja tez sceptycznie podchodzę do tego.. bo moj poprzedni facet jak wyjechałam na ok. 2 tyg mnie zdradził, więc ja się spodziewałam wszystkiego ze strony M. ale ze swojej strony nigdy....

Właśnie dla świętego spokoju, przytulałam się z M. w połowie zaczęłam beczeć jak oszalała.. ale M. stwierdził,ze to dobrze bo ja czasami tak silnie odczuwam przytulanki, bo jest mi dobrze, nie bede go wyprowadzać z błedu, a teraz zdarłam cały naskórek, bo szorowałam się myjką i cicho łkałam.. ale mam teraz spkoju troche na kilka dni..

Ja siebie nie poznaję, naprawdę ! chyba teraz ja musze od forum odpocząc..

Neciuszka, szoruj do gina, lepiej panikować niż żałować

Magda, Ty chyba potrzebujesz przerwy od M... Daj spokój, szorować się, a co by bylo po sek.sie?

reklama
Madzia ja oczywiście też życzę Ci jak najlepiej dlatego tak napisałam....
Ja po prostu znam podobną sytuację, na szczęście nie z własnego doświadczenia, i wiem, że można bardzo łatwo popełnić błąd. MOże ten Przystojniak to tylko fascynacja

A u mnie to mam nadzieję, że żadnych takich akcji nie będzie, żal mam do mojego P. tylko, że zostawił mnie ze wszystkim i teraz nawet nie zapyta. Ale ja go tu odpowiednio nastawie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry