reklama

Starania po raz pierwszy :)

She WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA :-)

She ja nikomu nie wypominam, ze zaszedł w ciąże po 2 cyklach... chodzi o to, że czasami trudno innym jest zrozumieć nas... a po drugie chyba nie można wszystkiego wylewać na tym forum, bo zaraz inni żle interpretują słowa... ja nic chciałam nikogo obrazić..

Ostatnia edycja:
reklama
Ja je zrobię, bo idę we wrześniu do ginekolożki, ale ja odkładam dziecko na póżniej, póżniej, póżniej... Wiem, że może póżniej będzie jeszcze gorzej, ale nie dam teraz rady... Widocznie Bóg chciał inaczej... Ty starałaś się 2 cykle więc trudno Ci jest powiedzieć jak to jest rzeczywiście...
Nie wiem jak to jest starać się kilka czy kilkanaście cykli o dzieciaczka, ale nie ukrywam,ze Twoje zachowanie doprowadza mnie do szału. Co mają powiedzieć dziewczyny,które starają się kilka miesięcy mają zrobione badania jest wszystko ok, a coś powoduje,ze nie mają szczęścia. Albo te które mają stwierdzone choroby i czekają na koniec kuracji jak na boskie zmiłowanie. Ty narazie nic nie zrobiłaś oprócz co miesięcznego seksu. Zrób przerwa w staraniach, w tym czasie zrób przegląd organizmu, uporządkuj sprawy z pracą i zrelaksuj się. Przerwa dobrze Ci zrobi a za jakiś czas wrócisz do starań. Wiesz mi, ze przeżyłam jeden cykl w którymbyłam nastawiona tak jak ty i myslałam,że umre z żalu i powiedziałam obie nigdy więcej. Wyluzuj bo się wykończysz dziewczyno

She a ja na urodziny daje ci taki prezent ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
indywidualne fluidki dla Ciebie

Sun ja tam Cie rozumiem :D Czy to 2 czy 3 miesiace czy 2 lub 3 lata boli tak samo jesli sie tego bardzo pragnie ! Widze ze jestes bardzo nie cierpliwa i dlatego to cie wykancza :( Psycholog jakis powinien powiedziec ze masz bardziej rozwinieta jedna polkule mozgu ta odpowiedzialna za planowanie za dopinanie na ostatni guzik za dazenie do celu :) I stad twoje zlosci i smutki :) Wiem jak to jest widziec co miesiac jedna kreske albo dostawac @ co do minuty i to jeszcze taka bolesna ze uszami wychodzi :( Niewiem tylko jak Ci pomoc :( Kazda chciala tylko pomoc , pocieszyc...Kochana i nie mow ze nie bedziesz tu sie zalic bo ktos cos zle odbiera i na opak bo w druga strone tez to dziala :) Nikt nie chcial obrazic Ciebie :) Uszki do gory :) ZObaczysz ze Ci przedluza umowe ;* I w pewnym momencie jak bedziesz planowac (nie zajsc w ciaze) to stanie sie Tobie na opak :* :) A do tego czasu zostan z nami i wspieraj :D np taka mnie :D Bo jutor bede glosno wyć !!!!!!

Zafasolkuje zbieram sobie wsyztskie te wasze fluidki i juz mam ich maseeeee :D Moze wkoncu pomoga :D

ehhh ale chce mi sie spac:/ tragedia wlasnie poinformowalam moja szefowa o ciazy:) pogratulowala mi i zapytala czy nie potrzebuje zmniejszenia ilosci godzin pracy jak sie czuje i wogole a balam sie ze sie pozegnamy :P

She bardzo dziękuje... wszystko co napisałaś jest w 100% prawda, aż się popłakałam... ale jutro przyjdzie nowy i zapewne lepszy dzień... Trzymam kochana kciuki aby Ci się udało.... :-) życzę tego z całego serca....

p.s. mi się kochana nie da pomóc sama jakoś muszę się z tym uporać... staram sie tylko nie przerzucać tego na męża... i staram się płakać tylko wtedy jak go nie ma, czli np. teraz...

reklama
Witam Was dziewczynki... Kurcze ile Wy piszecie, masakra... Ale się dzisiaj nalatałam... Byłam w szkole i zapisałam się na roczne studium logistyki ale z mozliwością przejścia po roku do technikum, dyrektorka stwierdziła, ze a nóż może mi sie spodoba ( mam taka nadzieje)... Co do praktyk to już rozmawialam z mojego D. szefem ze nie bedzie problemu... Jakby któraś chciała loda to pisać, mam cala zamrażarkę( kierowca w D. firmie mial wypadek i dostalam ich dwa kartony)...
She wszystkiego naj naj z okazji urodzinek: zdrówka, szcześcia, spełnienia marzeń i dzidzi jak najszybciej:-)

A i mam pytanko biore duphaston i bromergon i po jakim czasie moje jajniki zaczna pracowac??? Od razu czy za drugim stosowaniem tabletek?? Pytam bo podbrzusze mnie pobolewa i zastanawiam sie czy to nie jajniki??!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry