Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magenta Dobrze :* Maluszek kopie jak zwariowany, już nie wymiotuję (raczej) i jem normalnie. Nie spadam już z wagi, jeszcze nie tyję, ale chociaż już nie spadam (od początku ciąży 7 kg zgubiłam) I już jest mega lżej
ja wlasnie sie tego boje ze zamalo jem mi mimo ze moj mowi ze jem duzo jak na mnie jak zacznie mnie ssac z glodu to robi mi sie niedobrze ale narazie bez nudnosci wymiotow jedynie to sutki mnie bola potwornie caly czas stercza hihi a jak mi zimno sie zrobi to modle sie tylko o to by zdjac stanik
Zrobiłam dziś wstępne pranie ciuszków, wstępne bo mi się do pralki nie zmieściły i wyszło mi 3 sznurki
A ja mam prawie 30 i zrobiło mi się przykro
Macierzyński trwa 20 tygodni. W tym roku można dobrać dodatkowego 2, a w następnym 4 tygodnie, więc te, które rodzą w następnym mają 24 tygodnie czyli 6 miesięcy macierzyńskiego.