Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sil, na razie na nie.. ale wiesz to wszystko na gorąco jest teraz..Magda, a Ty jesteś bardziej na tak za swoim czy bardziej na nie? Długo tego nie da się ciągnąć, bo się wykończysz
Chyba nie chce z Nim gadać, ale on też to widzi, dziś też byłam z nim w pracy, miał godzinę wolną miedzy szkoleniami, więc mówię,że fajnie możemy drzemkę sobie uciąć, a on,ze miał nadzieje na coś innego, że w UK jak byłam to rozmawialiśmy o tym co będzie jak przyjadę, więc ja mu na to,że coś się źlę czuje, że chyba mnie zapalenie pęcherza bierze bo mnie boli brzuch.. i całą drogę był smutny.. jak już po ostatnim szkoleniu jechaliśmy to mnie złapał i namiętnie pocałował aż się dziewczynki na mnie dziwnie patrzyły.. zgorszyłam je.. a przecież to on zaczął.. żywie do niego ciepłe uczucia.. no ale nie wiem czy to jeszcze miłość, czy sympatia czy coś innego..Madziu może pogadaj ze swoim? Chcesz mu w ogóle powiedzieć o zaniku twoich uczuć?
Ja przeniosłam się z dużego miasta wojewódzkiego czyt Wrocław gdzie ludziów jest ok 650 tys do takiej małej niepozornej Oleśnicy prawie 40 tys ludziów, tylko mieszkamy w centrum...bleeeh
Chciałabym mieszkać tam gdzie moja ciotka, Strzelin ma ok 12 tys mieszkańców, ale tam autentycznie godzina 16 np w weekendy żywej duszy na ulicach brak, a ciotka ma dom jeszcze na samych przedmieściach to jest taka cisza i błogi spokój. Zawsze uwielbiam tam jeździć i szkoda mi wyjeżdżać.
Buzi Dziurko :* spokojnie... może rozłąka dobrze wam zrobi, odpoczniecię i atmosfera się oczyści. Czasem coś takiego jest potrzebne.
Fifka mnie też i ja nie mówię, że takie wypady zdarzają się tylko młodym matkom bo to akurat robią też 30- latki. W tym temacie wiek nie jest istotny.
A odnośnie dojrzałości i wychowywania to..... mamy już wychowanka
Magda kopne Cię w tą zgrabną doopkę. Nawet nie mów że się nam pogorszy bo ja właśnie zła na P.
A i Madzia ja czytałam tą Twoją historię ale nie chciałam jej jakoś na świeżo komentować bo we mnie aż zawrzało no ale tak na spokojnie, jeśli mogę to Ci napiszę cosik na kameralnych.