reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie wiem czy w ciąży się wszystko inaczej mocniej odbiera. Weszłam do sekretariatu a tam krowska się rozczulały w którym to tygodniu czarna poroniła, ze aż 8 tygodni macierzyńskiego dostała. Aż mi się słabo zrobiło przyszłam do siebie i się popłakałam, jak można takie tematy poruszać i komuś wyliczać. A brzuch mnie teraz boli jeszcze bardziej niż bolał do tej pory. Głupie stare pi.dy

reklama
Bo tacy sa ludzie zafasolkuje niestety

fifka: w sumie masz racje nie każda 30 jest leniwa .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki nareszcie mam czas i wrcoiclam z polski :) ginia mam dopiero za dwa tygodnie
Gratuluje naszym nowym mamusia zafasolkuje i jeszcze ktorejs bo nie nadrabiam:P chyba przelamalam fasolkowy kryzys:P posypalo sie troszke ja czuje sie dobrze ale przesladuje mnie mysl ze poronie znowu albo zaczne krwawic:/ ale staram sie panowac nad tym zeby nie zwariowac

Zafasolkuje wiem ze mozna tabletki do ssania bo nie szkadza mamusi albo pukanka wody z sola:P

tak ale dokladnie ktory tydzien to nie wiem bo lekarz kazal mi przyjsc dopiero za dwa tygodnie jak sie nic zlego nie dzieje ale kolo 3-4 tygodnia napewno

a jak mam zmienic suwaczek??

Ostatnia edycja:
reklama
A ja już jestem i widzę , że temat rodzinny bardzo….

Moja mama miała 26 lat jak mnie urodziła a tata 27, 4 lata później urodził się mój brat.
Mineralna, może kierują Tobą jakieś bliżej nieokreślone emocje ale..ja sobie wypraszam,że 30-letnia kobieta nazwana przez Ciebie mamuśką jest ociężała. Ja co prawda 30 jeszcze nie mam ale zbliżam się sporymi krokami.

Osobiście uważam, że mając 21 lat a 26 zupełnie inaczej podchodzi się do życia, do kwestii dzieci i wychowania. I nie mówię tego ot tak sobie ale z własnego doświadczenia.

Mag kochana gratuluję Ci bardzo serdecznie i Ty nam tu wszystko opowiadaj na bieżąco.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry