reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zafasolkuje: Moi toi się wogóle nie cieszyli ale z strony mojego jedynie jego mama ;/ niektórzy nie rozumieja że w wieku 18 lat mozna chcieć miec dziecko i być na nie gotowe ja bardzo chciałam od zawsze mieć męża , dziecko swoje mieszkanie dorosłe życie jednym słowem

reklama
Oj teraz to nie mam pojęcia, bo wagi nie posiadam ;p ale 2 tyg temu było niecałe 7+ od początku ciąży.
Uwierz mi, że moja babcia dorównuje wiedzą i wymądrzaniem się Twojej teściowej ;p
Czasem żałuję, że zamiast gdy robiliśmy przeróbki w rodzinnym - robić wejście do pokoju w środku, nie zrobiliśmy osobnego i aneksu kuchennego, ale wiadomo- koszty większe, a skoro chcemy pomału adaptować działkę pod budowę, to wolimy pchać pieniądze właśnie tam :)

Tez bym chciała mieszkac w domu ale koszty mnie przerastają mimo że będziemy mieli na start po sprzedaży domu i działek budowlanych ok 250-300tys ale to i tak mało a gdzie tam urządic mieszkanie meble, sprzet itd .

Zafasolkuje: Moi toi się wogóle nie cieszyli ale z strony mojego jedynie jego mama ;/ niektórzy nie rozumieja że w wieku 18 lat mozna chcieć miec dziecko i być na nie gotowe ja bardzo chciałam od zawsze mieć męża , dziecko swoje mieszkanie dorosłe życie jednym słowem
ty masz 18 lat? matko jaka ty młodziutka jesteś.
Ja to już jestem kobyłka w średnim wieku (28). Moi to już gadają o wnukach i wiedzę jak czekają na tę wiadomość. Na bank się ucieszą. A teście to tacy specyficzni małorodzinni i małouczuciowi lidzie, ale wiem, ze na swój sposób się ucieszą

No to można stwierdzić, że on był już pełnoletni jak ty się rodziłaś dopiero... dla mnie byłaby to chyba różnica nie do przeskoczenia.
Z drugiej strony znam takie małżeństwo, sąsiadów mojego lubego. Tam mąż takiej pani jest 2 lata starszy od swojego teścia.
U nas różnica to 2,5 roku, a ja mam 22 :) a wyszłam za mąż rok temu (no niecały jak widać po suwaku) :)

reklama
Róznica jest ale ważne że nam jest razem dobrze, dogadujemy się , sznaujemy siebie i swoje poglądy zdanie. on miała 19 lat jak jak sie rodziłam w wojsku był ;P

Mama: 34
Tata: 40
A przyszły małżyk: 37

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry