reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aj Dziurko... Czasem trzeba od leżenia też można dostać fioła... po za tym to miłe sprzątanie bo będę robiła półeczkę na rzeczy małego :-D Bo i jakieś zabawki, książki... mam już jedne body. A zaraz wypłata to znowu coś pewnie kupię ;-)

Ale sprośny kawał mi się przypomniał...

"Dlatego Pies liże jajka?

Bo może..."

reklama
Fifka a to takie przyjemności to nawet wskazane.....To idź już idż, a to body to byś pokazała.

Neciuszka..a idź.....zbokole same tu..pffff
eee..no żartuje.....wiem dziewczyny tylko jakoś mi ciężko tak to wszystko ogarnąć

Pokazywałam :-D Ale specjalnie dla ciebie jeszcze raz zdjęcie wklejam :*

022e32f6de95e42fgen.jpg

Ael nie no nalegać nie będę, cos Ty nawet skypa mam cały czas wyłączonego. Ale znając życie wieczorem zadzwoni na tel żebym włączyła...
A co do Twojego to wiesz..ważne żeby dobrze płacili, taka prawda niestety

No i bardzo dobrze, jak będzie chciał pogadać, niech dzwoni byś uruchomiła skajpa. Gadać z nim przez parę dni, to też gadaj jakby od niechcenia. Na facetów bardzo działa ich własna broń ;-)
Ano ładnie płacą, na razie jest na próbnym, po 12 września i tak dostanie jeszcze wyższą stawkę godzinową.
Jutro znów i tak idzie zapytać się na kolei o przyjęcia, bo mam dziwne wrażenie że gdzieś chyba jego podanie z cv zapodziali.

Dobra ja zmykam i zabieram się za robotę w domu.... Cholera trzeba się ruszyć bo wrosnę w te łóżko...

Ja już wrosłam, cóż, tylko od czasu do czasu mam odruchy sprzątająco-gotujące :-P

AAAAAAA! Zaczynam od dziś kompletować wyprawkę! :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry