nie ukrywam, wczoraj miałam taką ochotę na męża, ale wytrzymaliśmy ale 12 tygodni???????????? posze to jakaś masakra
Kochana można się kochać na początku, ale nie za mocno i nie brutalnie, po drugie jeśli ciąża faktycznie zdrowo się rozwija i nie ma żadnych przeciwwskazań. Myśmy się kochali normalnie, gdyby nie krwiak w macicy, który mógł się pojawić z różnej przyczyny, ale wiem tyle że nie z powodu seksu.
Na delikatne pieszczoty można sobie pozwolić.
Ael: Najbardziej aktywna jest wieczorem od ok 20-23 bo w ciągu dnia rusza sie ale nie zawsze czuję nie zwracam uwagi ale wieczorem to nie da o sobie nawet na 3 minuty zapomniec
No to co marudzisz, normalnie zdrowe dziecko rusza się ładnie, na wieczór zawsze dzieci są aktywniejsze, bo po pierwsze maja trochę inny tryb niż my, a po drugie mamusie pod wieczór po całym dniu są bardziej zmęczone i bardziej wyczulone na takie bodźce. Wszystko jest normalne nie ma czym się martwić.
Jakby Ci nie kopała przez cały dzień to wtedy się martw. No może nie tak do końca, bo dzieci to sobie lubią zrobić dzień przerwy od hasania :-)
Ael...ahahhaha...no dobra zrobię ŁASKĘ ale to drugie tyż by się przydało...
fifka zobaczy się co to będzie.... Ale mnie nawet nie chodzi o tą rozłąkę bo wiadomo, że czasem trzeba ale o to jego głupie gadanie. No nic zrobie wg. instrukcji Ael, z tą łaską.
No wieeeesz to ja Ci tu piszę o łąske a Ty zboczku o czym myślisz?!?! XD
Rób mu łaskę, na laskę musi sobie zasłużyć
Ael, ja we Wrocku byłam dwa razy i uważam, ze jest piękny, ale jak to duże miasto, jednak nie dla mnie. Tak jak Kraków, fajny na chwilę, nie na mieszkanie. Jednak posiadanie ogródka, swojego miejsca to jest to...
Nie no Wrocek ogólnie ładne miejsce, temu nie zaprzeczam, ale mi się po prostu przejadł a dla mojego nerwowego i cholerycznego charakteru potrzebuje spokoju i ciszy.
W sumie przedmieścia wrocławskie są bardzo urokliwe ale mimo tego nie chciałabym nawet tam mieszkać.