reklama

Starania po raz pierwszy :)

z sekcji ubranek ja mam wszystko w takich ilościach jak tam jest napisane razy 5 :P:P (podarunki), jedynie co chce dokupić to kombinezon bo ten, który dostałam jest brzydki. A resztę będę po malutku już sobie kompletować, wszyscy mi mówią, że to za wcześnie ale ja już po połówkowym zaczynam każdego miesiąca coś bo potem skąd wziąć na raz tyle gotówki... :szok:

reklama
Zizi dobrze mówisz ...
Sil a mam doła nie wiem dokładnie z jakiego powodu chyba z tego że nadal nie mam pracy, i z braku fasolki to dwa powody najważniejsze, a trzeci malutki - to nie mam ochoty na przytulanki ostatnio ... :-(

Pysku to witaj w klubie. Ja właśnie przed chwilą przed wyjściem małża do pracy poruszyłam z nim ten temat... bo płakał, że ma ochotę a ja nic więc mu powiedziałam, że bardzo chciałabym móc mu dogodzić ale nie jestem w stanie, ja i tak już przed ciążą miałam słabe libido a teraz to nie mam go wcale :-/ seks mógłby dla mnie właściwie nie istnieć i czasem się zastanawiam jak myśmy zrobili Naszego syna :-D

Ael a napisz mi jeszcze na jaki materac do łóżeczka się zdecydowałaś bo ja się właśnie tak zastanawiam i wyczytałam, że te lateksowe są bardzo dobre ale są cholernie drogie :/

Ostatnia edycja:
Pysku, kochana na pewno wszystko się jakoś ułoży, zobaczysz...Głowka do góry!

Ael...matkoboskoczęstochowsko...ile tego jest! A pojazd czterokołowy?lub trzy , jak kto woli.

Magda, współczuję Ci te sytuacji, namęczysz się zapewne.

A reszta cięzaróweczek co już ma, Sil, Fifka, Atanek? U Sil to wiem że pojazd i łożę a u Atanka łoże, tyle wiem...

Ha! A ja też robię wyprawkę! Na razie jestem na etapie zamawiania tepety i mebelków.

reklama
Dziura ja wiem.. i właśnie chce sobie przemyśleć to wszystko :-) Tak usiąść na spokojnie i przemyśleć.. wiem,że o tamtym nie mam co marzyć bo zaręczyny jednak zobowiązują.. więc zostanie to tylko już w mojej pamięci, teraz ważne jest co dalej z M., bo to z nim jestem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry