Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie brałam ani jednego ani drugiego więc Ci nie odpowiem, a który masz dzień cyklu i ile już bierzesz oba?Pytałam sie o to bo biore duphaston i bromergon i chcialam zapytac po jakim czasie moje jajniki zaczną pracować, bo pobolewa mnie caly dzien podbrzusze i nie wiem czy to jajniki???!!!
Ja nie brałam ani jednego ani drugiego więc Ci nie odpowiem, a który masz dzień cyklu i ile już bierzesz oba?
wiesz co ja przez to ze nie mialam okresu kilka mies to sama nie wiem ktory wiec lekarz kazal mi brac od zaraz... dopiero po wywolanej mam brac od 16 do 25 dnia... biore 3 dzien...
Sil wlasnie mnie boli prawy jak siedze to czuje a jak chodze to minimalnie wiecc sie zastanawiam..
Ael a napisz mi jeszcze na jaki materac do łóżeczka się zdecydowałaś bo ja się właśnie tak zastanawiam i wyczytałam, że te lateksowe są bardzo dobre ale są cholernie drogie :/
Ael...matkoboskoczęstochowsko...ile tego jest! A pojazd czterokołowy?lub trzy , jak kto woli.