reklama

Starania po raz pierwszy :)

Heloł :-)

Ael bosz...i to wszystko za 20 zł i zapewne nie zniszczone bo gdzie tam takie dziecko zniszczy. Śliczny zestawik a jeszcze śliczniaśniejszy brzuchol. I jak tak patrze po Twoim suwaczku a tu już 32 tydzień, strasznie leci. A tak w ogóle to na kiedy masz termin?

Wiesz kochana, jak ktoś dba o te rzeczy a potem nie ma co z nimi zrobić to sprzedaje za grosze. Trzeba umieć po prostu upolować takie aukcje.

Dobra idę płacić za resztę dziecięcego przybytku XD

reklama
witajcie

mineralna: o nie wypraszam sobie, ja w maju bede miał 30 lat i nie jestem ociężała- jak to określiłaś, czuję sie na 22 lata i na tym sie zatrzymałam

Ael: twój brzusio już widziałam :-)na fb ale jest super chruper
kiedy zmontujesz łóżeczko ?? bo chce zobaczyc jak wygląda, a ja sobie skopiowałam twoja listę wyprawkowa, ale jeszcze za wczesnie na kompletowanie. Siorta moja już do mnie dzwoniła wczoraj i moi ze ma już dla dzidziusia huśtawkę, przewijak i coś tam jeszcze- ale nie kazałam jej do domu przynosić.
Fajne te komplety ciuszków, ty to umiesz buszować po necie

magnet: witaj kochana, ja sie vczujesz, dawno cie nie było ??;-)

Dziurka: zgadzam sie z toba co do wieku i wszystkiego co napisałaś :-), my wiekowe baby musimy trzymac sztamę ;-)

ma_gdalrena: kochan ja też nie cierpie robić pierogów, ostatni no juz miesiac mina to ulepiłam 120 i zamroziłam, takze wole za jednym razem zrobić. Ja robie sobie na wieczór kulki z farszu (u mnie w domu rodZinnym to tato zawsze robił kulki, ale moj ukochany nie bardzo ma checi), a rano ciasto i lepię, to ułatwia pracę. Potem w szufladzie zamrażarki rozkładam folijkę i układam równo pierozki obok siebie, a rano takie zamrożone oddzielnie do workai z głowy.

she: KOCHANA STO LAT STO LAT CUDOWNEGO ŻYCIA W MIŁOŚCI, SZCZĘŚCIU, BOGACTWIE - spóźnione ale szczere :-)
POWODZENIA NA EGZAMINIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATAN:brzusio piękny, jeszcze troche i swoim si epochwalę, chociaż ja juz mam naturalnie brzuszek jak 3 miesiąć :-)

Fifcia: jak tam sie kochana czujesz?? A wracając do wczorajszego tematu to ja podobna do ciebie, bo zawsze ze starszymi, dojrzała , odpowiedzialna, co prawda po dyskotekach chodziłam ale szybko mnie to znudziło, i takie dziecinady mnie nie bawią. Co nie znaczy ze jestem sztywniarą :-)
Byłma dzisiaj zanieść do labol. siusiu i oddać krew jeszcze tylko musze zrobic gr, krewi

Ostatnia edycja:
twu twu, żeby nie zapeszyć to dzisiaj w miarę, ogólnie to zrana ja sie czuję najlepiej a w ciagu dnia cora gorzei i na wieczór to juz tylko leżę :)). nie mogę doczekać sie wizyty u gina 14tego bo juz serduszko usłyszę :-)
awiekowo to wiem że ja tu jestem najstarsza, ale tylko w metryce bo tak w dzuszy to dzidzia ze mnie :-)

Cześć kobitki

Ja dziś później niż zwykle w nocy się budziłam co chwilę musiałam odespać :( zjadłam coś w rodzaju śniadania i nic mi się nie chce, o 15 muszę się zebrać do miasta do dżina a do tej pory mam wszystko w poważaniu obiad został mi z wczoraj

Ael matko kochana ale szalejesz. Ale z drugiej strony dobrze że jest za co i nie żebym ja jakieś uwagi miała do Ciebie czy coś tylko teraz się widzi ile to wszystko kosztuje.
A za tego tysiaka to co żeś kupiła?
i może odp mi na moje szanowne pytanie:-)

Lamia a no to fajnie jak nie najgorzej się czujesz, przynajmniej tyle.

Neciuszka a brałaś jakieś przeciwbólowe czy coś ?

A i dziewczynki mam do Was pytanie. Co stosowałyście na mdłości? Siostra mojego P. jest w ciąży z drugim dzieckiem i piła herbatkę imbirową ale pomogła na krótki okres czasu.

reklama
aaaaaa!!!! dziewczyny, odebralam moje wyniki:-) wszystko jest super!! ta prolaktyna tylko lekko podwyzszona, ale to mozna latwo zbic, wiec sie nie martwie. te hormony co badalam wskazuja na plodnosc kobiety a przy mojej chorobie zazwyczaj wypadaja one kiepsko...teraz zaczynam wierzyc, ze kiedys bede mialam na pewno dzidzie!!!ufff alez jestem szczesliwa...prawie tak jak juz bym byla w ciazy!!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry