reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzien dobry
ja dzis jestem zla bo oczywiscie z fasolka sie nei udalo znowu :(
mam plamienia brazowe a wiec @ idzie wielkimi krokami
ja siedze jak na szpilkach by dostac juz te wyniki hormonow (niestety tutaj sie czeka tydzien) i biegusiem do endokrynologa lece..
eh. smutno mi

reklama
lamia na najbliższe 2-3 lata raczej o czymś jednoosobowym;-) a potem to chcę wejść w zupełnie inną dziedzinę:-D

Madziu to się spinaj, żeby nie było, że obudzisz się z łapką w nocniku;***
2sweet nie przejmuj się;***

Mijenka: Ja też na swoim już jakiś czas. Tylko u mnie jest tak, że biorę od zaprzyjażnionego biura jeszcze jakieś projekciki małe, bo tak to bym nie dała rady. Ty masz stałych klientów, bo co jakiś czas ściać się wypada, a u mnie jak zaprojektuję, to już na ładnych parę lat koniec;P Powodzenia życzę - nie ma to jak byc sam sobie panem;)

sweet Tak mi przykro... tulę mocno. Nie zrozum mnie źle, ale może nawet dobrze by bylo, jakby wyszło coś malutkiego nie tak. Takiego żeby się dało w miesiąc wyleczyć. Z nowymi nadziejami i siłami byś podeszla do dalszych starań. Oczywiście zycze ci jak najlepiej i trzymam kciuki co bys zafasolkowała nam tu pięknie we wrześniu!

Ostatnia edycja:
Sweet spokojnie, zobaczysz ze się w końcu uda :) i nie łam się fasolka nie przyjdzie do smutnej mamy :*
Ja mam właśnie dzisiaj jakiś wyjątkowo dobry humor :) aż mi się chcę pracować :) Tylko, że mam ochotę sobie odciąć (.)(.) bo mnie ciągną aż ;p, nie wiem moze dlatego że nabrzmiały, a wcześniej miałam malenkie :)

ma-gda: no jak już jest temat to po mału idzie, tylko trzeba wiedziec od czego zacząć:-) ciesze sie ze nieświadomie ci pomogłam :-), napisze do siostry zeby mi cos na ten temat przysłała.

laura: ja tez mam niewielki biuścik, a teraz po mału rośnie ;-), tylko boli i nie mój luby nie może sie nim nacieszyć :-)

Hah właśnie zakupiłam taki kombinezonik na zimę i jeszcze się okazało, ze kobita z Oleśnicy :-D

Zobacz załącznik 386879
śliczny ;) właśne czytałam o twoich zakupkach i też już to wszystko mam więc brakuje Nam jeszcze tylko kosmetyków i termometra lekarskiego i możemy czekać. Termin Nam się ostatnio przesunął na 30 październik więc już pomalu zaczynam panikować.
AAA... i jeszcze muszę dokupić sobie koszule i staniki do karmienia, dobrze że sobie przypomniałam :-)

reklama
Do góry