reklama
wiesz, przez telefon chociaz moglaby Cie wypytac. Gdyby byl powod do obaw na pewno by Ci powiedziala, a jesli byloby to normalne moglaby Cie uspokoic. Na pewno Cie lekarz nie zostawi gdyby coś jej nie pasowało. Ale masz koleżanke do konsultacji, więc w sumie wychodzi na to samo
Nie mogę się doczekać uczucia ruszającego się bobasaTo musi być dziwne uczucie.
ja tak samo
boje sie ze nie bede umiala rozroznic ze to wlasnie TO :-)Bunny86
mama Patryka i Dominika
Cześć dziewczynki.
Witam Qcz! I nie martw sie znajdziesz pracę.
Wika ty tyle pał nie stawiaj bo Ci dzieciaki samochód obrzucą jajkami. Przynajmniej tak przywitały dzieciaki dzis w pobliskim technikum ukochana panią od maty.
Dana gdzie zdjęcia po ukończonym remoncie ? A testy owu. używałaś kiedyś?
Iza o czym tak myślisz?
Maron mi sie też wydaje ze to kłucie to nic groźnego.
A pierwsze ruchy to od razu będziesz wiedziała ze to to. Jak by Cię ktoś piórkiem od środka myział. Albo trzymałaś kiedyś motyla w ręce , to tak jakby uskrzydełka delikatnie Cię dotykały. Pierwsze ruchy poczułam w 18 tyg
Trina super ze mały sie przyzwyczaił do przedszkola no i ze trafiłaś na fajne . Ciekawe ile Cię podlicza na tak zwany komitet.
Dziewczyny a imię Mateusz po anielsku pięknie brzmi ale nie pamiętam jak sie pisze ale mi sie podoba
My z Patim też byliśmy na szczepieniu. Młody ma 13.300 i 90 cm.
Wiecie co hormony mi buzuja. Jestem strasznie płaczliwa. Wczoraj wpadłam w histerie ze Patryk nie ma jąderek. Już myślałam ze pewnie operacja go czeka . Dzis miałam badania więc wzięłam go za rękę i do lekarza. Pediatry nie było ale była pielęgniarka od dzieci. Ona mu sprawdziła , nie od razu znalazła ale znalazła. A ja głupia pół wieczoru ryczałam.
Pytanie do mam chłopców. Czy jak wasze dzieci leżą to możecie zauważyć jąderka w mosznie?
Witam Qcz! I nie martw sie znajdziesz pracę.
Wika ty tyle pał nie stawiaj bo Ci dzieciaki samochód obrzucą jajkami. Przynajmniej tak przywitały dzieciaki dzis w pobliskim technikum ukochana panią od maty.
Dana gdzie zdjęcia po ukończonym remoncie ? A testy owu. używałaś kiedyś?
Iza o czym tak myślisz?
Maron mi sie też wydaje ze to kłucie to nic groźnego.
A pierwsze ruchy to od razu będziesz wiedziała ze to to. Jak by Cię ktoś piórkiem od środka myział. Albo trzymałaś kiedyś motyla w ręce , to tak jakby uskrzydełka delikatnie Cię dotykały. Pierwsze ruchy poczułam w 18 tyg
Trina super ze mały sie przyzwyczaił do przedszkola no i ze trafiłaś na fajne . Ciekawe ile Cię podlicza na tak zwany komitet.
Dziewczyny a imię Mateusz po anielsku pięknie brzmi ale nie pamiętam jak sie pisze ale mi sie podoba
My z Patim też byliśmy na szczepieniu. Młody ma 13.300 i 90 cm.
Wiecie co hormony mi buzuja. Jestem strasznie płaczliwa. Wczoraj wpadłam w histerie ze Patryk nie ma jąderek. Już myślałam ze pewnie operacja go czeka . Dzis miałam badania więc wzięłam go za rękę i do lekarza. Pediatry nie było ale była pielęgniarka od dzieci. Ona mu sprawdziła , nie od razu znalazła ale znalazła. A ja głupia pół wieczoru ryczałam.
Pytanie do mam chłopców. Czy jak wasze dzieci leżą to możecie zauważyć jąderka w mosznie?
livastrid
2010 & 2012
no takie, cos sie rusza nie zawsze tak jakby sie chcialo by sie w okreslony sposob ruszalo
maron, rozpoznasz od razu te zaklocenia w brzuchu. Mnie brzuch czesto dokuczal na tysiac roznych sposobow, w tej ciazy nie zwracam juz na to uwagi. Na uwage zasluguja regularne skurcze i nagle tepe bole a takze bole watroby.
dana a prosze ;-)
maron, rozpoznasz od razu te zaklocenia w brzuchu. Mnie brzuch czesto dokuczal na tysiac roznych sposobow, w tej ciazy nie zwracam juz na to uwagi. Na uwage zasluguja regularne skurcze i nagle tepe bole a takze bole watroby.
dana a prosze ;-)
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Normalnie jestem w szoku co kobieta jest w stanie zrobić chyba by poczuć sie piękna i podążać za wytycznymi mody i innymi dziwnymi powodami.
http://www.pudelek.pl/artykul/34774/33_cm_w_tali_na_okladce_voguea_foto/
http://www.pudelek.pl/artykul/34774/33_cm_w_tali_na_okladce_voguea_foto/
Ostatnia edycja:
reklama
aaaa, widziałam dokument o gorsetach i robili wywiad z kobietą o najwęższej talii na świecie. A ponieważ uważa, że nie osiągnęła szczytu swoich możliwości, usunęła najniższe żerba, żeby dalej móc zwężać obwód. Masakra.
Ostatnia edycja:
Podziel się: