reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczyny!! Co tam jak tam? :-D Coś się dzisiaj wydarzyło ciekawego?

Ja dzisiaj mam szalony dzień... o 9 rano ze snu wyrwała mnie koleżanka ze za pół godziny mam być na mieście! Heh jadłam biegnąć do autobusu... wróciłam do domu to teść mnie przy atakował i przegadaliśmy chyba z dwie godziny (miał dobry humor) Teraz wpadłam szybko zjeść i zaraz do męża jadę. Wrócę pewnie kolo 21..............

Oj dziewczyny dzisiaj jestem jakas nie do życia.. Caly dzien bym tylko spała i wstawała na ogorki kiszone...

Właśnie ogladałam łóżeczka.. I tak się zastanawiam nad turystycznym z dokupionym materacem albo drewnianym... Któras z was juz sie zastanawiała albo moze zakupiła??

Oj dziewczyny dzisiaj jestem jakas nie do życia.. Caly dzien bym tylko spała i wstawała na ogorki kiszone...

Właśnie ogladałam łóżeczka.. I tak się zastanawiam nad turystycznym z dokupionym materacem albo drewnianym... Któras z was juz sie zastanawiała albo moze zakupiła??
Nie oglądałam, nie zastanawiałam się, nie kupowalam, do połowy ciąży nic nie kupuję. chyba, ze sie trafi okazja to wtedy uwentualnie

Witam Was serdecznie ;)

Po egzaminie kicha! Czuje ze jednak 13 powtorka bedzie... a @ sie powoli rozkreca..chociaz juz powinno si elac jak szalone ;/ a tu nawet plamki jednej nie ma ... ale to pewnie przez stres ;) poczytam was pozniej :D a teraz ide sie przespac bo glowka boli :(

reklama
fifka bardzo ładne to lozeczko, bardzo mi sie podobaja te falbanki maskujące
:) a co myslisz nad turystycznym?

tylko sie zastanawiam czy to drewniane bd na dluzszy czas?? jak sie urodzi to bedzie spało z nami w jednym pokoju.. Co prawda mam duzy dom bo 2 pietrowy ale jest nas duzo.. i nie ma wolnego pokoju ..

Do góry