reklama
Dziewczynyyyy ja chyba zaraz wybuchne!!!!!!!!! Mam takie wzdęcia, że nie wiem co z sobą zrobić. Mam nadzieję, że to nie zaszkodzi dziecku....
Pochodź trochę, pościskaj poślady, wypinaj się, poskręcaj delikatnie, tak by gazy ruszyć miejsca.
Neciuszka dobranoc, tylko sadomasochistko nie przemęcz małża

S
Silmiriel
Gość
Ja to bym nawet chciała, ale mam ostatni dzień Lactovaginalu... Nie ma mowy w trakcie... Pomijając, zę przyjechał cały w kropkach, bo maluje fundamenty 
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Pochodź trochę, pościskaj poślady, wypinaj się, poskręcaj delikatnie, tak by gazy ruszyć miejsca.
Neciuszka dobranoc, tylko sadomasochistko nie przemęcz małża![]()
Hahahaha jak to czytałam to zaraz sobie wyobraziłam jak chodzę po mieszkaniu, spinam te pośladki a tu nagle z tego rozluźnienia - kleks w baty

Neciuszka jeszcze raz dziękuje za książeczkę! A tak co do tych frytek to nie wiem czy takie moje...

Hahahaha jak to czytałam to zaraz sobie wyobraziłam jak chodzę po mieszkaniu, spinam te pośladki a tu nagle z tego rozluźnienia - kleks w baty![]()
No lepszy taki kleks niż wzdęcia prawda?
A właśnie, od czego najbardziej kichasz, jak masz pod ręką podrażnij sobie tak nos, ale wtedy siedź na kiblu. Jak nie ma takiego czynnika rozpyl trochę pieprzu mielonego. Taki spontaniczny kich może uruchomić bardziej jelitka.
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Hihih dobre :-) a teraz mam takie pytanie na poważnie... bo siedzę sobie i oglądam jak mój tosiek kopie i się zastanawiam czy aby nie jest za nisko... tzn. biorę przez cały czas dupka a lekarz niestety mnie nie poinformował do końca dlaczego. Czy któraś ciężaróweczka pamięta może gdzie mniej więcej czuła swoje maleństwa około 20 tc??? Bo ja go czuje praktycznie zaraz nad spojeniem łonowym, tzn. kopniaczki są też troszkę wyżej ale tam chyba jest ta jego większa część 
Hihih dobre :-) a teraz mam takie pytanie na poważnie... bo siedzę sobie i oglądam jak mój tosiek kopie i się zastanawiam czy aby nie jest za nisko... tzn. biorę przez cały czas dupka a lekarz niestety mnie nie poinformował do końca dlaczego. Czy któraś ciężaróweczka pamięta może gdzie mniej więcej czuła swoje maleństwa około 20 tc??? Bo ja go czuje praktycznie zaraz nad spojeniem łonowym, tzn. kopniaczki są też troszkę wyżej ale tam chyba jest ta jego większa część![]()
Maleństwo normalnie się rusza i przemieszcza, u mnie przez całą ciążę mały był umieszczony w dole macicy i jest wszystko dobrze. Może akurat Twojemu bejbikowi w dole jest dobrze więc tak siedzi. Za kilka dni zmieni miejscówkę i pozycję to będziesz go czuła w innym miejscu.
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dziękuje za pocieszenie... ja też uciekam bo oczy się kleją! Dobranoc
reklama
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Witam dziewczynki mam pytanko... Biore dupka i bromergon i gdybym zaszla w ciażę to jak mam brac tego dupka?? teraz biore od 16-25 dnia a pozniej??? prosze o odp
Podziel się: