reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A ja idę zaraz się kąpać z małżykiem :D a potem posłucham wcześniejszych rad i sp... z forum co by nie wystygł (małżyk oczywiście ) dobranoc kochane kobietki do rana :)

Ja to bym nawet chciała, ale mam ostatni dzień Lactovaginalu... Nie ma mowy w trakcie... Pomijając, zę przyjechał cały w kropkach, bo maluje fundamenty :p

Pochodź trochę, pościskaj poślady, wypinaj się, poskręcaj delikatnie, tak by gazy ruszyć miejsca.

Neciuszka dobranoc, tylko sadomasochistko nie przemęcz małża :-D

Hahahaha jak to czytałam to zaraz sobie wyobraziłam jak chodzę po mieszkaniu, spinam te pośladki a tu nagle z tego rozluźnienia - kleks w baty :-D

Neciuszka jeszcze raz dziękuje za książeczkę! A tak co do tych frytek to nie wiem czy takie moje... :zawstydzona/y: już chyba bardziej kibelka bo przed chwilą spędziłam na nim jakieś 10 min

Hahahaha jak to czytałam to zaraz sobie wyobraziłam jak chodzę po mieszkaniu, spinam te pośladki a tu nagle z tego rozluźnienia - kleks w baty :-D

No lepszy taki kleks niż wzdęcia prawda? :p
A właśnie, od czego najbardziej kichasz, jak masz pod ręką podrażnij sobie tak nos, ale wtedy siedź na kiblu. Jak nie ma takiego czynnika rozpyl trochę pieprzu mielonego. Taki spontaniczny kich może uruchomić bardziej jelitka.

Hihih dobre :-) a teraz mam takie pytanie na poważnie... bo siedzę sobie i oglądam jak mój tosiek kopie i się zastanawiam czy aby nie jest za nisko... tzn. biorę przez cały czas dupka a lekarz niestety mnie nie poinformował do końca dlaczego. Czy któraś ciężaróweczka pamięta może gdzie mniej więcej czuła swoje maleństwa około 20 tc??? Bo ja go czuje praktycznie zaraz nad spojeniem łonowym, tzn. kopniaczki są też troszkę wyżej ale tam chyba jest ta jego większa część :p

Hihih dobre :-) a teraz mam takie pytanie na poważnie... bo siedzę sobie i oglądam jak mój tosiek kopie i się zastanawiam czy aby nie jest za nisko... tzn. biorę przez cały czas dupka a lekarz niestety mnie nie poinformował do końca dlaczego. Czy któraś ciężaróweczka pamięta może gdzie mniej więcej czuła swoje maleństwa około 20 tc??? Bo ja go czuje praktycznie zaraz nad spojeniem łonowym, tzn. kopniaczki są też troszkę wyżej ale tam chyba jest ta jego większa część :p

Maleństwo normalnie się rusza i przemieszcza, u mnie przez całą ciążę mały był umieszczony w dole macicy i jest wszystko dobrze. Może akurat Twojemu bejbikowi w dole jest dobrze więc tak siedzi. Za kilka dni zmieni miejscówkę i pozycję to będziesz go czuła w innym miejscu.

reklama
Do góry