reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziękuje za pocieszenie... ja też uciekam bo oczy się kleją! Dobranoc

Dobranoc kleksiku :* XD

Witam dziewczynki mam pytanko... Biore dupka i bromergon i gdybym zaszla w ciażę to jak mam brac tego dupka?? teraz biore od 16-25 dnia a pozniej??? prosze o odp

Jeśli bierzesz dupka w 16-25 cyklu to tak bierz, jeśli masz dłuższe cykle niż 25 dni wyjdzie Ci test pozytywny zadzwoń najlepiej do ginka i zapytaj co z tym dupkiem, prawdopodobnie powie Ci byś wybrała całe opakowanie po pozytywnym teście. Ale jak mówię, tego najlepiej poradź się lekarza.

reklama
witam się wieczorowo :-) co słychać kobietki? nie dam rady was nadrobic...jakieś nowe koleżanki? nowe fasolki? jakieś nowości inne? proszę o jakiś skrót

Dobry wieczor witam pozno bo sie nie wyrobilabym dzisiaj z wszystkim ;-) kosmetyczka luzik bluzik ;-) potem do ikei przy okazji obiadek i zakupy wydalam ;-) duzo w sumie prawie 300 ale kupilam duzo ;-) zaraz wejde na strone i wam zdjecia powrzucam ;-)
potem pomalowalam pazurki i ogladalam film z mezem i kolacja a potem zaczelam czytac coscie napisaly w zyciu wam nie odpisze zaduzo tego bylo...

jedynie co to ladne z was dziewczynki ;-)

ael bozie jaki śliczny kombinezonik ;-)

i witam nowa staraczke ;-)
Kasiu co tam u ciebie ??
kupiłam :
vyssa-slappna-materac-do-ozka-dla-dziecka__0094215_PE231958_S4.JPG
materac
fabler-groda-kieszenie-scienne__0084107_PE210484_S4.JPG
zabka kieszenie (przybornik)
81779_PE207124_S2.jpg
podusia
00007_PE056780_S2.jpg
kołderka
vitaminer-rand-posciel-do-ozeczka-szt__0097358_PE237814_S4.JPG
powłoczka na posciel i podusie koc i przescieradlo
0100220_PE242997_S2.JPG
pojemnik na posciel
23362_PE080398_S2.jpg
lampka
vitaminer-koc__0095363_PE233956_S4.JPG
kocyk tylko z żółwikiem
torva-ochraniacz-do-ozeczka__0117539_PE272607_S4.JPG
ochraniacz do lozeczka
0085117_PE212438_S2.JPG
zabka maskotka

Ostatnia edycja:
Ja już na nogach, uduszę kundla M. bo mi spać nie daję, on do pracy poszedł i mi psa podrzucił , wrrrr.. a pies codzienny poranny rytuał czyli śpiewanie.. :wściekła/y:

Atanek piękne rzeczy.. żabki słodziutkie :-p

Hello Kochane
Ja już tyram
Za mną straszna noc:-(, wieczorem wzięła mnie migrena, pomasowałam kark skronie i odprawiłam cały mój rytuał i poszłam spać. W nocy obudziłam się z takim bólem, że ledwo po kompres do kuchni doszłam, wzięłam apap lekko zluzował, ale i tak 2 godziny nocy zmarnowane. Dzisiaj mam plecy i kark spięte jak kamień i głowa boli ale to już taki normalny ból. Obawiam się jednak, ze wieczorem powtórka z rozrywki :-(.

Dzień dobry

Ja też miałam kiepską noc mam nosa tak zapchanego że szok nie wiem czy coś pylić zaczęło bo to taki alergiczny katar jest. Ogólnie pół nocki z głowy, do tego chomik jak się okazało miał puste poidełko i jak się nocą zaczął nim tłuc...

Ael informuję że małż żyje zamęczony nie został nawet do pracy poszedł ;)

Dobryy z rana, ja już ze szkoły wróciłam.

Moudzik...witam nową staraczkę i zyczę rychłego ujrzenia II kreseczek:-)

Atan śliczne te żabki a najbardziej podoba mi się lampka.

Kasiu z tego co mi wiadomo to nic sie nie zmieniło. Dziewczyny kupują, szaleją, wydaja mnóstwo kasy. I bardzo dobrze, potem będzie od kogo odkupywać jak coś.

Zafasolkuję współczuję serdecznie bo u mnie to rodzinne w linii żeńskiej. Ma moja mama, jej mama i jeszcze dwie siostry mamy. Na pocieszenie powiem Ci tylko, że po pierwsze ponoć to szlachecka(czy nawet królewska) przypadłość a po drugie, mnie np. po pierwszej ciąży migreny jak ręką odjął. Może u Ciebie też tak będzie.

reklama
witajcie:
staram sie nadrobic ale, nie wiem kiedy skończę, za dużo piszecie :-)
atan:fajne zakupy, no iwszystko co zieloniutkie ja uwielbiam ;-)

neciuszka: dobrze za była u gina, jużwiesz na czym stoisz

a ja dzisiaj jadęodebrać wyniki bo wczoraj po południu już mi sie nie chciało

Czy po jabłkach może mdlić, do sie tak zastanawiam ze do południa wczoraj nawet dobrze sie czułam i tak jakby po jabłku mi sie pogorszyło i do wieczora leżałam tylko

Do góry