reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam Panie z rana - ja zaraz lece do pracy wiec nie popisze zbyt dlugo moze bede miala troche luzu to zajrze narazie udalo mi sie tylko nadrtobic wczorajszy wieczor - mam nadzieje ze meżowie zmolestowani :)
moj sie dal skusic zbyt zemczony byl przylozyl tylko glowe do poduszki i juz spal... a dzis rano przylecial do mnie do lozka ze zdjeciem malenstw i ogladal jego minke :) Kocham go!! no nic moje panie milego dnia zycze :)
witam nowa staraczke, oszczedzajcie sie nowo zafasolkowane
Atan szalejesz kochana juz widze z zakupami :) ja narazie jeszcze nie bo nie bardzo mam miejsce gdzie upychac te wszytskie rzeczy musze najpierw zrobic przeglad szaf i mieszkania ogolnie aby przygotowac je na przyjscie nowego członka rodziny :)

reklama
Zafasolkuję współczuję serdecznie bo u mnie to rodzinne w linii żeńskiej. Ma moja mama, jej mama i jeszcze dwie siostry mamy. Na pocieszenie powiem Ci tylko, że po pierwsze ponoć to szlachecka(czy nawet królewska) przypadłość a po drugie, mnie np. po pierwszej ciąży migreny jak ręką odjął. Może u Ciebie też tak będzie.
ona może i jest szlachecka, królewska, czy nawet papieska, ale ja po ataku jestem tak umęczona, z e to się w głowie nie mieści. U mnie mama ma bóle migrenowe, ale na szczęście nie jest to tak silne jak u mnie.

a kto to miał egzamin z historii zdawać? i jak poszło?

Ostatnia edycja:
Zafasolkuje to ty nigdy tego nie leczyłaś? Przecież teraz są tak świetne leki, że jeśli nie likwidują migrenę to przynajmniej niwelują ból i częstotliwośc.

Lamia jestem dużo spokojniejsza, mam nadzieję, że to co przepisał pomoże i będą II kreseczki jak nie teraz to za mc :)
Zafasolkuję współczuję kochana, u mnie nikt nie ma migren więc nie wiem jak to jest.
Atanku śliczne zakupki żabciu ty moja ;)

Zafasolkuje to ty nigdy tego nie leczyłaś? Przecież teraz są tak świetne leki, że jeśli nie likwidują migrenę to przynajmniej niwelują ból i częstotliwośc.
Ja mam na tyle rzadko migreny, ze szkoda mi organizmu faszerować syfem. Tym bardziej, ze te leki trzeba jeść cały czas. Jak nie byłam w ciąży to nie było az takiego problemu, brałam silną przeciwbólową i po godzinie przechodziło. Niestety teraz nie ma tego luksusu, a apap praktycznie nic nie pomógł więc raczej więcej go na ten ból nie wezmę.

Moudzik...witamy, i trzymamy &&&&&&&&&&& za szybkie zafasolkowanie!!:-)

Zafasolkuje...biedna ty...ja mam tylko zwykle bolesci glowy, ale fakt, faktem wczoraj tez mnie cos bolala...moze taki dzien i dzis bedzie lepiej:tak:

Atan...sliczne te zabki!! i lozeczko!! i lampeczka i w ogole:-) mnie sie najbardziej ta smieszna zaba zawieszka na sciane podoba :-)

Lamia...3mam &&& za dobre wyniki, jak tylko wrocisz to pisz! na pewno bedzie wszystko ok:tak:

Neciuszka
...gdzies mi sie obilo o OKO, ze robicie puzzle ze zdjeciami? wow!:happy2: fajne takie cos, sama bym chciala. tylko jaki bylby tego koszt??
uwaga, uwaga! robie dzis obiad - SAMA :-D wiec jak od strony Radomia bardzo by sie dymilo to znaczy, ze mi sie nie udalo:-D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Oj was ba chwilę zostawić to po prostu...... wrecz nie da się tego nadrobić!

Ael śliczny kombinezon!! A i te łapki niedźwiadka są boskie!!

Magdalena no to zaszalałaś z tymi frytkami. Nie powiem :-D

Atan piękny komplecik żabkowy! :tak: Ja wciąż cierpliwie do połówkowego czekam! A łóżeczko i wózek to na sam koniec już kupię.

Neciuszka
i jak zabieranie się za męża? Mam nadzieję ze owocne!!

Lamiav
po wszystkim może mdlić w ciąży.... Ja raz zrobiłam papu z jabłek na śniadanie (wydawało mi sie ze to lekkie) i to zwracałam... baa ja wodę zwracałam... Taki urok ciąży niestety...

Milia
.... o matko XD Dobrze ze uprzedzasz, już włączam wiadomości! O co robisz? ;-)

Ja wczoraj miałam kryzys... nie potrzebnie wstałam tak wcześnie i mdliło mnie cały dzień... No ale dzisiaj już grzecznie leżę w łóżeczku z wami więc powinno być o wiele lepiej!

Ostatnia edycja:
Jak będę widzieć dymy to będę wiedzieć czyja to sprawka ;) robimy tyle że na chwilę obecną może to być 60 lub 120 elementów. Jeśli chodzi o koszt to tylko orientacyjnie mogę teraz podać a konkreta po południu, coś koło 30 zł i przesyłka

Fifka no zabranie się za niego zakończone sukcesem, teraz zobaczymy czy efekt będzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka...ja to tak malo ambitnie...bo ja w ogole nie umiem, ale probuje. dzis bedzie kurczak z ciescie (ciasto z torebki), do tego brokul, myslalam jeszcze o ziemniaczkach zapiekanych w piekarniku:-)
Neciuszka...spojz na moj poprzedni post i odpowiedz, bo edytowalam:tak:

Do góry