Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a alt+ctrl+strzałkaNo ja też ale mam takiego rupcia którego muszę odpalić i coś mi się ponaciskało i teraz nie wiem co i jak
Zafasolkuję nie działa ten skrót.
Moze zadzwoń do lekarza co to może być?Dzień dobry dziewczyny,
O matko, już myślałam, że będę pisać do Was ze szpitala. Wybaczcie, że nie nadrobię Waszych postów.
Wstałam rano z parciem na pęcherz i poszłam sikiu, no i wyobraźcie sobie, taki mnie skurcz złapał, że nie wstałam z kibelka. Promieniował od prawej pachwiny do kości łonowej. No i ledwo majty zaciągnęłam wołam mame (bo mąż godz wcześniej wyszedł do pracy). Podparłam się na niej i sunę do łóżka. Dodam, że prawej nogi nie mogłam podnieść nawet na 1cm... i stękam, płaczę nie wyprostuję się. Nie wiem co za cholerstwo... Kazałam mamie podać no-spe i czekam. Mija godz a ja świruję, że Mała się nie rusza. Aż tu nagle takie hop w środku, no to ja mimo bólu uśmiech, że chyba z Niunią wszystko dobrze... No i nie pojechałam na szpital, chociaż mama już miała telefon w ręce i chciała wybrać nr pogotowia. Powiedziałam jej, że jak coś to sama pojadę, przecież auto stoi (ale mądrze! wstać nie mogę i podnieść prawej nogi ale auto poprowadzę!). No ale jednak nie zebrałam się, więc leżę i zapowiada się, że będę leżeć cały dzień. Nie wyprostuję się, bo próbowałam... i przy zmianie pozycji boli jak cholera! Ale Mała pokopała, to chyba wszystko ok? Miała któraś ciężarówka tak?
Teraz myślę, że to może przez wczorajsze harce, tzn rano z babcia na krew, powrót do domu, potem po męża i jego wypłatę i na budowlany oraz oczywiście spożywczy no i tak w ruchu od 8 rano do 19...