reklama
Rozczochrana, czasem niestety los jest bardzo niesprawiedliwy wobec dobrych osób, wystawia na potężne próby naszą psychikę i duszę ale po coś. Takie doświadczenia bardzo bolą ale też bardzo wzbogacają nas samych. Widocznie tak musiało się u was stać, rozumiem że też przez tą straszną tragedię z mężem się zbliżyliście do siebie. Druga rzecz, dobrze że wykryto w Tobie coś co mogłoby ewentualnie zagrozić następnemu maleństwu a co da się leczyć i kontrolować, przez co donosić cało i zdrowo ciążę.
Tak się też dzieje, że nawet po najgorszych przeszkodach jakie może nam los zgotować przychodzi oczekiwany prezent za niesamowitą cierpliwość i wolę walki, dla tego światełka warto walczyć i mam nadzieję, że Ty z mężem walczycie mocno by wystarać się o kolejnego dzieciaczka.
Dobrze, że do nas trafiłaś, są tu naprawdę fajne dziewczyny, tworzymy grono które wzajemnie się wspiera, więc dla takich osób jak Ty również jest miejsce wśród nas. Możesz więc śmiać się z nami, z nas, płakać z nami, rozmawiać na poważne tematy a nawet na te mniej, ale zawsze znajdziesz przynajmniej jedno ramię, które podsunie się gdy będziesz smutniejsza, zawsze będzie jedna ręka która pogładzi i wytrze łzy...no i zawsze będzie jeden cyc, możliwie że często mój, do którego będziesz mogła się wtulić.
Powodzenia kochana :*
Atan czuje się dziś wyjątkowo jak z dupy wyjęta, mdłości curewskie nie odpuszczają, słabo coś i tak dziwny dzień.
No poza tym ja Ci żabolku serdecznie gratuluje skończonych 16 tygodni
Tak się też dzieje, że nawet po najgorszych przeszkodach jakie może nam los zgotować przychodzi oczekiwany prezent za niesamowitą cierpliwość i wolę walki, dla tego światełka warto walczyć i mam nadzieję, że Ty z mężem walczycie mocno by wystarać się o kolejnego dzieciaczka.
Dobrze, że do nas trafiłaś, są tu naprawdę fajne dziewczyny, tworzymy grono które wzajemnie się wspiera, więc dla takich osób jak Ty również jest miejsce wśród nas. Możesz więc śmiać się z nami, z nas, płakać z nami, rozmawiać na poważne tematy a nawet na te mniej, ale zawsze znajdziesz przynajmniej jedno ramię, które podsunie się gdy będziesz smutniejsza, zawsze będzie jedna ręka która pogładzi i wytrze łzy...no i zawsze będzie jeden cyc, możliwie że często mój, do którego będziesz mogła się wtulić.
Powodzenia kochana :*
Atan czuje się dziś wyjątkowo jak z dupy wyjęta, mdłości curewskie nie odpuszczają, słabo coś i tak dziwny dzień.
No poza tym ja Ci żabolku serdecznie gratuluje skończonych 16 tygodni

Cześć dziewczyny
Mało tu zaglądam ale ostatnio remont mnie pozbawił internetu
. Jestem teraz troszkę nerwowa ale chyba pozytywnie, otóż z moich obliczeń wynika że kochałam się w dni płodne a teraz 3 dni przed spodziewaną miesiączką temperatura ciała podwyższyła mi się do 37,3 kreski. Zawsze przed okresem kilka dni wcześniej bolały ale to strasznie mnie piersi a teraz nic zero...dodam jeszcze że często siusiam...czy to moze być TO
?? Pozdrawiam
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
dzieki ael ;-) a widzialac co pisalam co dostalam ;-) jestem tak szczesliwa a jak przyszlam do domku od kumpeli to pani zadzwonila ze bedzie wozek dla mnie jutro miala ;-) nie wnikam jaki za darmo sie nie wybrzydza ;-)
ael wspolczuje<głaszcze> ja dzisiaj tez wymiotowalam w pracy i nie moglam nic do polodnia zjesc bo co zjadlam w pracy cokolwiek lecialam do kibla.. ale na szczescie mi przeszlo...
kamilka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 3 dni testa z porannego zrob i czulego najlepiej 10 mlu;-)
ael wspolczuje<głaszcze> ja dzisiaj tez wymiotowalam w pracy i nie moglam nic do polodnia zjesc bo co zjadlam w pracy cokolwiek lecialam do kibla.. ale na szczescie mi przeszlo...
kamilka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 3 dni testa z porannego zrob i czulego najlepiej 10 mlu;-)
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Kamilko życzę Ci z całego serca ale nie napalaj się bo lepiej być miło zaskoczonym niż niemiło się rozczarować... ;-) poczekaj jeszcze te 3 dni i rób szybko z porannego moczu testa!!!!!
dzieki ael ;-) a widzialac co pisalam co dostalam ;-) jestem tak szczesliwa a jak przyszlam do domku od kumpeli to pani zadzwonila ze bedzie wozek dla mnie jutro miala ;-) nie wnikam jaki za darmo sie nie wybrzydza ;-)
No czytałam, Ty farciaro jedna

Mnie dziś też znajoma z Krakowa zaskoczyła, że podeślę mi paczkę ubranek po chrześniaku, bo mówi ma tyle nieużywanych nowych, bo po prostu chrześniak szybko wyrastał, więc ona mi to wyśle. Jeszcze paczka od sąsiadów nas czeka, heh :-)
Czyli powoli kochana zaczynasz już wyprawkę kompletować, ale to dobrze, nie tak jak ja, na ostatnią chwilę
Co do nudności, ja bym chciała wymiotować choć z raz by mieć spokój ale nawet nie da rady, po prostu tak mnie zamula a potem zwykły trudny bek, idzie to i idzie a ja się męczę.
Ale jeszcze wytrzymam, to tylko raptem kilka tygodni.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
no farciara bo okazalo sie ze pani pracuje w firmie ktora pomaga ciezarnym i kazda mama jak dzidzia urosnie daje ciuszki dalej jesli nie sa zniszczone ;-) fajny projekt uznalam ;-) i skozystalam ;-) a z wozkiem mnie zaskoczyla telefonem ;-) czemu nie brac jak daja ;-)
Wychodze z założenia że co ma być to będzie i że jak teraz się nie udało to nie warto tracic nadziei 
poczekam jeszcze kilka dni zanim zrobie test...bo może tez być tak że miesiączka mi się przesunęła...(tak mi się zdarza)...
no farciara bo okazalo sie ze pani pracuje w firmie ktora pomaga ciezarnym i kazda mama jak dzidzia urosnie daje ciuszki dalej jesli nie sa zniszczone ;-) fajny projekt uznalam ;-) i skozystalam ;-) a z wozkiem mnie zaskoczyla telefonem ;-) czemu nie brac jak daja ;-)
Oczywiście, że tak, bierz bierz jak dają. Zawsze potem można ładnie się odpłacić :-)
Kurcze przez to spanie po 20 mam teraz dupny wieczór

Kamilka spokojnie, nie spiesz się aż tak. Nie warto, potem będzie smutek jak coś nie wyjdzie. Poczekaj 2-3 dni po planowanych terminie @ i wtedy zrób test, wiedząc że możesz bo @ się spóźnia.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: