reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja ael zato padne niedlugo ostatnio zasypiam w dzien taka zmeczona jestem... wiec niedlugo bede szla spac...tylko zaraz pomecze meza o zdjecie brzuszka ;-P

A pokażesz zdjęcie? Pliisssss!

Uciekam dziewczynki bo chłop chce lapka :-) dobranoc!!! buziaki na noc

Buziaki kochana, spokojnej nocy i nie denerwuj się przed usg, ciesz się bo zobaczysz z innej perspektywy maluszka. Tylko koniecznie szybko pochwal się zdjęciami i filmikiem :-)

cześc ja od razu z pytaniem
Wczoraj na wieczór jak siusiałm i się podtarłam to miałam gęsty śluz z takim mętnym zabarwieniem , czy to coś nie tak czy iść do gina, Potem latałm co chwilkę do kibelka ale niby nic nie było, ale dzisiaj rano też jakby troszeczkę taki mam takie coś ???????
No ijakoś brzuch częściej mnie boli niz przez ostatnie dni, tak jak bym miała dostać @ !!!!!!!!!!
W ogóle źle się czuję, jest mi niedobrze, do tego chyba to przeziębienie jednak mi nie przechodzi a nasila się bo mam nadal katar, no i lekki kaszel,
Dlaczego muszę chodzić do pracy - jestem zmęczona, i chce mi się żygać ale jakoś nie moge tego zrobic
Bede dzisiaj marudzic

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!

Rozczochrana witaj! Niestety wiem co czujesz, moja córeczka zaczęła się rodzić w 24 tyg bez żadnego ostrzeżenia ale niestety nie udało sie jej uratować. Jesli chodzi o warunki leczenia i w ogóle prowadzenia ciąży w UK to mojego małża siostra mieszka tam już wiele lat i rodziła jedno dziecko, a teraz ma marcu będzie drugie i mówiła, że czasem nieciekawie z ta ich służba zdrowia.
Powodzenia kochana w starankach, życzę Ci szybkiego ujrzenia dwóch kresek!

Ael Ty faciaro....

No i coś miałam jeszcze i zapomniałam...

Lamia a może by tak zrobić posiew z szyjki? Może jakas bakteria się przyplątała.

Do góry