reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
zafasolkuje: Z tą Twoją gromadką może być ciężko;)
a kopa nie chcesz? ;-)
jaką gromadką

Teraz zazdroszcze :) ja przez cale zycie uwzalam, zeby tylko nie zajsc w ciaze, najpierw studia, praca....blablabla:p a teraz to bym wszystko oddala zeby miec dziecko... ehhh jaki ten czlowiek dziwny :)
i na ciebie przyjdzie pora :-) a jaka wiekowa jesteś jeśli można wiedzieć?

Witam dziewczynki :) Robiłam test. Mam w sumie dobrą wiadomość :) ...

DOŁĄCZYŁAM WŁAŚNIE DO GRUPY ZAFASOLKOWANYCH !!!

Tester Afrodyta i wiesiołek się sprawdziły :) Jutro idę do gina potwierdzić :)

Teraz zazdroszcze :) ja przez cale zycie uwzalam, zeby tylko nie zajsc w ciaze, najpierw studia, praca....blablabla:p a teraz to bym wszystko oddala zeby miec dziecko... ehhh jaki ten czlowiek dziwny :)

Ja nabrałam ochoty na maleństwo jak zaczelam przeczuwać, że coś tam rośnie ;-) a ty sie nic nie martw, 4 cykle to jak tu widzę nie jest jeszcze nic niezwykłego. Dobrej myśli trzeba być i nie myśleć o ciąży obsesyjnie. Tak jak tu dziewczyny mówią - cykle stracone zazwyczaj są najowocniejsze;) Od cioci sleepy fluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

ps. dziś mam wizyte! jeee... ktoś mnie w końcu przygarnął prywatnie:)

LAURA: GRATULUJE!!! super wieści z rana:D

gratulejszyn :-)
ale się fasoleczki sypią :-)

a który to by był tydzień, ze już do gina śmigasz?

Laura gratulacje :)

Dziewczyny jak to z tym konfliktem serologicznym jest? Ja mam 0 minus a małż A plus
no to niestety masz konflikt, nic ci na ten temat nie powiem bo nie mam bladego pojęcia

sleepy mnie tutaj po południu nie będzie, ale daj prosze znaka na priva czy cos już na USG widziałaś. Bo ja się martwie, ze na koniec 7 tygodnia nic u mnie nie będzie widać, a tak to będe miała punkt odniesienia

Ostatnia edycja:
Laura gratulacje :)
Zafasolkuje, mam 25 :)
Neciuszka, najparwdopodobniej dostaniesz zastrzyk przed porodem :) w pierszej ciazy konflikt sie nigdy nie ujawnia,m dopiero przy drugim dziecku kiedy juz wytworza sie przeciwciala(jesli sie wytworza) jest konflikt, ale ten zastrzyk temu zapobiega :) wiec w dzisiejszych czasach nie ma sie czym martwic :)

Witam dziewczynki :) Robiłam test. Mam w sumie dobrą wiadomość :) ...

DOŁĄCZYŁAM WŁAŚNIE DO GRUPY ZAFASOLKOWANYCH !!!

Tester Afrodyta i wiesiołek się sprawdziły :) Jutro idę do gina potwierdzić :)

Aaaaaa supcio, gratuluje kochana! Ano zdjęcie daj testa!!!!! Jeszcze raz gratuluje!!!!!
Na gina może być za wcześnie, no chyba że z wyliczeń od @ minęło już 5 tygodni, bo jak jeszcze nie to doktor może nic nie zobaczyć na usg.
Ależ się cieszę taki wysyp sierpniowych fasolek :-D

Dziewczyny jak to z tym konfliktem serologicznym jest? Ja mam 0 minus a małż A plus

No konflikta masz, wszystko obgadaj jak coś z ginem. Z tego co wiem, jeśli nie będziesz miała komplikacji w samej ciąży, to przed porodem dostajesz jakiś specjalny zastrzyk. Tyle wiem, dlatego wiedzy zasięgnij u swojego lekarza.

ps. dziś mam wizyte! jeee... ktoś mnie w końcu przygarnął prywatnie:)

O której masz wizytę?? Szybko daj znać co i jak po niej!

reklama
sleepy mnie tutaj po południu nie będzie, ale daj prosze znaka na priva czy cos już na USG widziałaś. Bo ja się martwie, ze na koniec 7 tygodnia nic u mnie nie będzie widać, a tak to będe miała punkt odniesienia

Dam dam. Mogę ci nawet smsa wysłać jak mi na prv nr podasz. Ty się nic nie martw, twoje trojaczki będą już widoczne;-) No dobra, już się uspokajam.. Ale wiedz, że kciuki trzymam;-)

Do góry