nalaa
Fanka BB :)
Teraz zazdroszczenie staraliśmy siewpadliśmy
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz zazdroszczenie staraliśmy siewpadliśmy
![]()
a kopa nie chcesz? ;-)zafasolkuje: Z tą Twoją gromadką może być ciężko![]()
i na ciebie przyjdzie pora :-) a jaka wiekowa jesteś jeśli można wiedzieć?Teraz zazdroszczeja przez cale zycie uwzalam, zeby tylko nie zajsc w ciaze, najpierw studia, praca....blablabla
a teraz to bym wszystko oddala zeby miec dziecko... ehhh jaki ten czlowiek dziwny
![]()
Teraz zazdroszczeja przez cale zycie uwzalam, zeby tylko nie zajsc w ciaze, najpierw studia, praca....blablabla
a teraz to bym wszystko oddala zeby miec dziecko... ehhh jaki ten czlowiek dziwny
![]()
no to niestety masz konflikt, nic ci na ten temat nie powiem bo nie mam bladego pojęciaLaura gratulacje
Dziewczyny jak to z tym konfliktem serologicznym jest? Ja mam 0 minus a małż A plus
Witam dziewczynkiRobiłam test. Mam w sumie dobrą wiadomość
...
DOŁĄCZYŁAM WŁAŚNIE DO GRUPY ZAFASOLKOWANYCH !!!
Tester Afrodyta i wiesiołek się sprawdziłyJutro idę do gina potwierdzić
![]()
Dziewczyny jak to z tym konfliktem serologicznym jest? Ja mam 0 minus a małż A plus
ps. dziś mam wizyte! jeee... ktoś mnie w końcu przygarnął prywatnie![]()
sleepy mnie tutaj po południu nie będzie, ale daj prosze znaka na priva czy cos już na USG widziałaś. Bo ja się martwie, ze na koniec 7 tygodnia nic u mnie nie będzie widać, a tak to będe miała punkt odniesienia