Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
buahhahahahhahha ja wychlałam prawie lit kefiru bo się nie mogłam powstrzymać, a teraz jest mi niedobrze i najchętniej bym się spawiła.Nie ma sprawy
Heh ja przypuszczam że co chwila masz, ja wczoraj wieczorem jak poczułam smażoną kiełbasę z jajkiem to myślałam że sie zaraz porzygam, a pół godziny później za kebaba bym zgwałciła![]()
pić, ale z umiaremA ja pewnie w weekned bede miec dylemata bo nam sie impreza szykuje, i bedzie pic czy nie pic o to jest pytanie![]()
kliknij na któryś z naszych i smigaj zgodnie z instrukcją jak juz go stworztysz to wchodzisz w ustawienia edytuj sygnature, tam wklejasz link i jest suwak :-)Dokładnie dopóki nie zrobisz testu nie stresuj sięJa sama w sobotę wypiłam troszkę wina a dzisiaj dopiero wyszło że jestem w ciąży. A jak wkleić suwaczek?