• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie ma sprawy :)

Heh ja przypuszczam że co chwila masz, ja wczoraj wieczorem jak poczułam smażoną kiełbasę z jajkiem to myślałam że sie zaraz porzygam, a pół godziny później za kebaba bym zgwałciła ;)

reklama
Nie ma sprawy :)

Heh ja przypuszczam że co chwila masz, ja wczoraj wieczorem jak poczułam smażoną kiełbasę z jajkiem to myślałam że sie zaraz porzygam, a pół godziny później za kebaba bym zgwałciła ;)
buahhahahahhahha ja wychlałam prawie lit kefiru bo się nie mogłam powstrzymać, a teraz jest mi niedobrze i najchętniej bym się spawiła.
Dzisiaj nie mam jakiś silnych zachcianek bo wczoraj to była masakra

Dziękuję wszystkim :)
Dziś planujemy powiedzieć rodzicom. Nie macie pojęcia, jakie ściemy wymyślaliśmy, żeby ich dziś do nas ścągnąć ;)

Jutro idę do lekarza i dowiem się więcej o maluchu :) Na razie czytam informację, myślę... i nie mogę się na pracy skupić.
Jedno tylko mnie niepokoi - duszności :( Jutro powiem lekarzowi, a na razie szukam informacji w necie. Bardzo, bardzo ciężko mi się oddycha. Już w zeszłym tygodniu tak miałam, zwłaszcza jednak nocy, ale teraz jest jeszcze gorzej. Ciągle brakuje mi tchu, tak jakbym nie mogła nabrać powietrza do końca :( Mam nadzieję, że to normalny objaw, ale tylko w jednym miejscu znalazłam potwierdzenie, że to się zdarza - zwykle wszędzie piszą, że dopiero w 2. trymestrze.
Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku. Czy któraś z Was miala takie objawy w pierwszych tygodniach?

Dokładnie dopóki nie zrobisz testu nie stresuj się :) Ja sama w sobotę wypiłam troszkę wina a dzisiaj dopiero wyszło że jestem w ciąży. A jak wkleić suwaczek?

Ostatnia edycja:
No powiem wam że chętnie bym jakiegoś winka skosztowała :) jeszcze towarzystwo fajne będzie :)

zaraz będę grzeszyć strasznie ;) frytki mi się smażą :]

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry