reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sleepy, Laura, gratuluję :) ale mamy wysyp, byle tak dalej :)

Fifka, mnie kostki spuchł, a zastanawiałam się, czemu mi się od dwóch dni tak kaprawo chodzi i 2 na plusie w jeden dzień, to już wiem. Może mi gin coś poleci dziś na to.

Zafasolkuję, ja dokładnie nie pamiętam, zaraz Ci sprawdzę, ale ja w 7 już serducha słuchałam.A więc tak, ostatnia @ 10 marca, serducho słyszałam 27 kwietnia.

Mnie w lutym 28 :p

Glukozę na czczo mam 4,69, a może być 5,90, a po dwóch godzinach mam 5,60 na 11,10 :) nie muszę mieć diety :):)

Laura, u góry klikasz w mój profil, potem panek kontrolny, dalej edytuj sygnaturę i w polu edycji wklejasz BBCode z jakiejś strony, z której masz suwaczek :)

reklama
Laura gratuluje
Jak długo się staraliście???

Strasznie Wam zazdroszczę tych wspaniałych chwil, ale jednocześnie cieszę się waszym szczęsciem :-)

Wiem, wiem :) jestem szczęsliwa jak nigdy :) nie mogę się doczekać aż wrócę z pracy i powiem Rafałowi :) On jeszcze nie wie :) a zobaczysz Tobie też szybciutko się uda :*
A właśnie wracam do pracy bo szef mnie zlinczuje, że na forum siedze ;p

reklama
Do góry