reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamusie grudniowe:)

Hej dziewczyny
Wlasnie Cosmo dlaczego obcielas jej wlosy maszynka? Pewnie tak z tyłu? Mam nadzieje ze nie z boku.

U nas przedszkole nadal super, dzisiaj zebranie to zobaczymy co wymyslili z tymi oplatami nowymi.Pewnie i tak polowe taniej niz w Wawie,ale jestem pewna ze drozej wyjdzie

Pozdrawiam

reklama
U mnie w sumie 92 zeta książki, 30 wyprawka, 9,50 książki do religii :evil: przedszkole kosztuje około 170 - 180 miesięcznie no i rada rodziców 50 zeta.

Wysłałam i czekam zobaczymy co wymyślą :-)

Obcięłam jej całe włosy na 3 milimetry bo obcinałam Michala i mi uciekł, przyszła Maja i powiedziała, ze hjej gorąco żeby ja obciąć to obcięłam. Pokażę później zdjęcia teraz uciekam po te moje bobofruty do przedszkola.
Michał znowu rano plakał

no to cosmo zaszalalas:sorry2:

moja Hania bardzo chce kolczyki i tak sie lamie troche, ktoras z waszych dziewczyn ma przeklute uszy? boli to przekluwanie?

jak ja mialam przekluwane to jeszcze tych pistoletow nie bylo i niezbyt to milo wspominam:dry:

Hani dzis miala pierwszy basen, helcia tez bedzie miala w przedszkolu wiec git nie bede musiala ich nigdzie wozic

atol - moja ma od kwietnia przekłute, pistoletem. Rozpłakała się przy pierwszym kolczyku, drugi prawie na siłę, potem spojrzenie w lusterko, radość i duma i po płaczu ani śladu;)

cosmo, a nie szkoda ci bylo jej kitkow? szkoda bidulki, skoro az sie wstydzi :-( to w koncu juz nie mala dzidzia, coby wlasny wyglad byl jej obojetny.

atol
, to nie boli specjalnie, tzn to taki bol jakby od uderzenia w ucho, tzn w platek ucha, nie promieniuje, jest krotkotrwaly. naprawde, jakby tak pizdnac porzadnie czyms ciezkim w sama skore ;-) to tak dla porownania, haha ;-) nie boli mocno i jak male chca to polecam. ale ja poczekalabym az same zechca, beda wieksze itp, zeby mialy z tego prawdziwa frajde. a np w moim przedszkolu nie mozna nosic kolczykow, takze sprawdz.

a ja sie na bostwo zrobilam dzis u kosmetyczki :cool2: jutro fryzjer, a w czw uciekamy do karpacza - bede swiadkiem na weselu przyjaciolki :-)

Nat sama bardzo prosiła o kolczyki, pewnie dlatego że Ala ma;-)

aenye - ah, jak zazdroszczę Karpacza, życze pięknej pogody! A bez młodych jedziesz (jedziecie? )

ja też się zabieram za kolczyki u Mileny ale jak o temacie zapomina to jakoś to odwlekam do następnego razu ;-)

aenye - kosmetyczka, Karpacz nieźle tylko pozazdrościć :-) ja już jestem tak spuchnięta, że wyglądam jak wańka-wstańka pewnie za zabiegi kosmetyczne policzyliby mi x 2 ;-)

reklama
Milka, ja nie jestem zachwycona ta perspektywa, bylabym, gdybym jechala bez dzieci - ale jade z Felkiem (tylko i az). podroz bedzie masakra, no i tez sie nie wybawie specjalnie.
a, i zaraz po weselu wyjezdzamy. tzn juz w niedziele, takze gory zobacze z daleka lub wcale.

Ostatnia edycja:
Do góry