reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael czy wiesz może co oznacza skrót THD z mojego dzisiejszego badania?? kurcze nie mogę nigdzie w necie znaleść a jestem ciekawa bo ledwo mieści się w normie

Ależ piękne widoki dziś :) może się zapatrzę w te wasze brzuszki :)
Ja postanowiłam uwolnić na resztę wieczoru moje piersi, małż jak wróci zaraz pewnie będzie się do nich dobierał bo przy nim nie można sobie tak bezkarnie chodzić ;)

Ael czy wiesz może co oznacza skrót THD z mojego dzisiejszego badania?? kurcze nie mogę nigdzie w necie znaleść a jestem ciekawa bo ledwo mieści się w normie

Jedyne co mnie się udało znaleźć to ThD Thorax Diameter - poprzeczny wymiar klatki piersiowej.
Nawet w skrótach lekarskich tego nie ma :eek:

Neciuszka też lubię ten serial i właśnie spojrzałam na necie można już 2 odcinak prapremierowy obejrzeć, jupi!

reklama
Do góry